Здравейте,
според вас кой е най-добрия индикатор за дивергенции? MACD? Stochastic? Вярвате ли, че работят дивергенциите винаги? На кой фрейм? Да контриш пазара май не е много здравословно?
Здравейте,
според вас кой е най-добрия индикатор за дивергенции? MACD? Stochastic? Вярвате ли, че работят дивергенциите винаги? На кой фрейм? Да контриш пазара май не е много здравословно?
Нерегистриран (7), jssj (17-04-2021)
Има ли смисъл според вас да се контри тренд въобще заради тея дивергенции?
jssj (17-04-2021)
На мен са ми показвали само на MACD как се търсят дивергенции. Конвергенциите също
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Във всичко има смисъл, стига да знаеш какво правиш.
Особено , ако трендът, който визираш се явява корекция на такъв от по-висок фрейм.
Направо си длъжен да го изкозиш.
Дивера е голяма сила.
Добре, че малко хора го знаят, че иначе щеше да спре да работи.
Нали така е модерно да се казва ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Това е най-добрият индикатор в тази категория. Няма друг такъв. Не губете време да търсите и да изучавате други подобни. Има го в мрежата с ръководството за ползване.
Real_Woodie_CCI
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
minkov (17-04-2021), Emil Enchev (17-04-2021), hanuman (17-04-2021)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Vici (17-04-2021), Emil Enchev (17-04-2021), gambletrade (17-04-2021), hanuman (17-04-2021), batDancho (18-04-2021), jssj (19-04-2021), skrasi (19-04-2021)
Няма най-добър. Всеки един индикатор може да бъде използван успешно, ако знаеш къде, кога и как да го използваш - за каква дивергенция става въпрос, за коя част от движението искаме да го ползваме, за какво искаме да го ползваме. Аз примерно използвам МАКД за изход или местене на стоп (според зависи). Но пък той за вход не става, много е бавен. Но пък става да те насочи за вход. Така че, както винаги съм казвала, всичко работи, стига да знаеш как да го използваш.
Фреймовете нямат принципно значение - логиката е една и съща. Проблемът на малките графики идва от флуктоацията, а не от дивергенциите.
За контренето - вече има отговор.
Безплатен обяд няма!
jssj (19-04-2021), prodi (19-04-2021), minkov (19-04-2021), skrasi (19-04-2021), Emil Enchev (20-04-2021), Нерегистриран (2)