Те не са гладни,
може и да не е толкова лесно![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
до 2020 година е срока и до колкото знам сме преизпълнели вече изискването за % ВЕИ..pablo, бях чел някъде, че България е задължена да произвежда енергия от ВЕИ. и зелената енергия да достигне към 20% от общото производство на електроенергия. Това по наредби на ЕС . Мисля, че имаше и някаква година като краен срок, затова и са пуснали тези програми и сключват тези дълги срокове за изкупуване на тези цени. А на нас ни остава да плащаме.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Присъединили сме доста повече отколкото трябва, а най-много са присъединени 2011 и 2012 , а чия собственост са чичко гугъл ще ви каже.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е който е управлявал през тези години, негова собственост са.. има някаква странна симбиоза между управляващи политици и ВЕИ проекти..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
не само на защитени паркове а и на плодородна земя не трябва да се правят ВЕИ .. ама мене кой ме пита..