значи всичко е решено - ще строим.. много пара ще потъне тука според мен.. дано има някакъв контрол щот инак не ми се мисли..
значи всичко е решено - ще строим.. много пара ще потъне тука според мен.. дано има някакъв контрол щот инак не ми се мисли..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
той не е само Боко виновен те всички само рушат добре че беше бай Тошо лека му пръст по негово време се построи Козлодуй , Нефтохима беше почнато Белене площадката Кремиковци а сега само точат и грабят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сериозно ли ? А Станишев и Местан не взимат от никой пари нали ?............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Производството на енергия се увеличава с 5% през август
Предварителните данни на НСИ показват и значително увеличение на добива на твърди горива през летния месец
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
... или връчват на чужденци да точат и грабят наште природни богатства или сътвореното по бай Тошово време на безценица.
Точно за Бойково време не мога да кажа, че е имало грабежи, тъкмо обратното, но пък не мога да не го осъдя за Белене - това е кажи най-големият му грях според мен - голяма тъпотия направиха, въпреки референдума, на който народа си каза мнението. И доколкото ми е правилна информацията "бившата" му жена - оная банкерката Цветка имала вземано-давано със слънчеви електроцентрали, та добре й лансира бизнеса с унищожаването на атомната електроцентрала, за което на всичкото отгоре целия народ ще плаща и 1 милиард евро обезщетение.
Само тоя факт беше достатъчен да ме накара да не гласувам за "Бойковите" на последните избори.
Последна редакция от Eli2356 : 30-09-2013 на 12:50
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
че то сигурно няма политик който лично или чрез родата да не е свързан с ВЕИ проект.. как пък изведнъж всичките се извъдиха природолюбители..
И това нямаше да е толкова лошо ако си беше останало в % определени от ЕС но на някои хора лакомията беше безкрайна и натоварихме много енергетиката с не рентабилни фотоволтрици.
И кво излиза? Хем сме спряли строителството. Ама не съвсем.
Ами ще си платим за дяволъка.
Добива на въглища е увеличен през м. август с 55%!!!Производството на енергия се увеличава с 5% през август
Предварителните данни на НСИ показват и значително увеличение на добива на твърди горива през летния месец
От сега си ги представям така обещаваните минйорски протести
п.п. Увеличението от 5% е на годишна базаНа месечна е още по голямо 20%.
ВЕИ, СЕИ, ТЕИ - всичките тези изкарват в пъти по-скъпа енергия от АЕЦ, а ТЕЦ-овете даже и замърсяват атмосферата. Природолюбители, ама на гърба на народа - така и баба може. Ако АЕЦ бяха толкова вредни, японците и други най-напреднали нации отдавна да са се отказали от АЕЦ. Немците се отказаха и веднага пропищяха от сметките за ток, хем са в пъти по-богати от нас.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz