Какви турци в Рибново ??? За какво говориш ???Ама ние не говорим за български турци, от Рибново например или друго селище дето срещу 200лв правят всичко дето им каже имама.
----------
Не не влизам винаги в конфликт, но нещата никога не са черно -бели, а с турци от Турция съм живяла 8 години врата до врата, търгувала съм в Турция и съм ходила доста там из цялата страна- та нещата винаг имат няколко страни- къде си, с кой контактуваш и т.н.
Както и имам приятелско семейство доктори,натурални българи,единия с еврейска жилка,кардиолог и ортопед, които от Англия отидоха да работят в Турция- да обяснявам ли защо- мисля че не е трудно да се досети човек.
А и какво общо има това с темата
----------
Доктор Чирков ( първия сърдечен хирург в България ) е циганин. Това означава ли, че циганите са особено интелигентни?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая тема няма нищо общо с форекса така, че е като тема за свободни дискусии, всеки може да си пише каквото му е кеф![]()
Последна редакция от GGBG : 11-11-2012 на 22:05
казвам го за последен път-средностатистическия турчин е неграмотен.А че имало и интелигентни турци спор няма.Все пак турция има 10 пъти по-голямо население от нас и много по -развита икономика, но дебело подчертавам -турция влезе ли в ЕС това е началото на края на Европа и България...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И откъде накъде ? Всичко в случая зависи от Европа, ако приемат Турция без последната да е изпълнила всички условия и критерии, то може и да стане както ти казваш. От друга страна, ако турците се съгласят със стандартите на ЕС и ги следват, всичко ще си е наред и Европа само може да спечели от такъв голям пазар като турския.казвам го за последен път-средностатистическия турчин е неграмотен.А че имало и интелигентни турци спор няма.Все пак турция има 10 пъти по-голямо население от нас и много по -развита икономика, но дебело подчертавам -турция влезе ли в ЕС това е началото на края на Европа и България...
не съм съгласен.Най-лесния начин да бъде завладяна една държава е икономическия.турция има с пъти по -мощна икономика от нашата, и няма да й е никак трудно да започне да ни влияе на управлението на местно ниво, а от там и на парламента.А относно Европа турците живеят в едно доста примитивно общество , а имат още имперски желания .Не мисля , че на Европа й е нужна такава ориенталщинаИ откъде накъде ? Всичко в случая зависи от Европа, ако приемат Турция без последната да е изпълнила всички условия и критерии, то може и да стане както ти казваш. От друга страна, ако турците се съгласят със стандартите на ЕС и ги следват, всичко ще си е наред и Европа само може да спечели от такъв голям пазар като турския.
Ти самият твърдиш, че Турция е голяма и развита държава. Но интересно как е успяла да се развие като по твое мнение средностатистическият турчин е неграмотен.не съм съгласен.Най-лесния начин да бъде завладяна една държава е икономическия.турция има с пъти по -мощна икономика от нашата, и няма да й е никак трудно да започне да ни влияе на управлението на местно ниво, а от там и на парламента.А относно Европа турците живеят в едно доста примитивно общество , а имат още имперски желания .Не мисля , че на Европа й е нужна такава ориенталщина![]()
Влиянието само по-себе си не е лошо нещо. Ако е по определен стандарт. Ако едно предприятие следва определени принципи на работа, защита на труда, заплати, права на работниците , качество на продукцията и т.н. То няма никакво значение за мен дали е турско или холандско или българско. Стига да работи нормално и да спазва законодателството..не съм съгласен.Най-лесния начин да бъде завладяна една държава е икономическия.турция има с пъти по -мощна икономика от нашата, и няма да й е никак трудно да започне да ни влияе на управлението на местно ниво, а от там и на парламента.А относно Европа турците живеят в едно доста примитивно общество , а имат още имперски желания .Не мисля , че на Европа й е нужна такава ориенталщина
Влиянието само по-себе си не е лошо нещо. Ако е по определен стандарт. Ако едно предприятие следва определени принципи на работа, защита на труда, заплати, права на работниците , качество на продукцията и т.н. То няма никакво значение за мен дали е турско или холандско или българско. Стига да работи нормално и да спазва законодателството..
ееее, айде сега, нали не искаш да кажеш, че всички те го правят за черните ни очи. Имам предвид националностите на инвеститорите![]()
еми елементарно-казал съм , че имат имперски въжделения и цялата страна работи за една кауза....мога и още да ти обяснявам но ме мързи да пиша
----------
да бе да няма значение, разбира се че има значение.Ще го напиша с големи букви за да го прочетете-тУРЦИЯ ИМА ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ и България не й е безразлична...Влиянието само по-себе си не е лошо нещо. Ако е по определен стандарт. Ако едно предприятие следва определени принципи на работа, защита на труда, заплати, права на работниците , качество на продукцията и т.н. То няма никакво значение за мен дали е турско или холандско или българско. Стига да работи нормално и да спазва законодателството..
Ами да то неграмотните хора са амбициозни!еми елементарно-казал съм , че имат имперски въжделения и цялата страна работи за една кауза....мога и още да ти обяснявам но ме мързи да пиша
----------
да бе да няма значение, разбира се че има значение.Ще го напиша с големи букви за да го прочетете-тУРЦИЯ ИМА ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ и България не й е безразлична................................