турция е много голяма страна, с развит капитализъм с помощта на щатите, но това не променя факта , че са примати - необразовани и смрадливи....Да от нашето по-хубаво нЕма.
Още едно примерче - ще ти дам за нещо уж MADE IN bg,
Марката Аddely за мъжка конфекция, от копчето до кончето всичко е турско- тук само се шие, че е евтин труда
Вериги магазини за пердета и дамаски в София с 10 магазина, водят се луксозни- уж италиански- всичко идва от Турция и Китай.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си контактувал с такива, те и наште роми са необразовани и смрадливи, и турското население по някои села- но това определя ли ни като нация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за съжаление съм имал досег с турци, които не са на нивото на нашите мангали и мога да ти кажа , че е съвсем нормално да си на 40 и никога да не си ходил на училище.Нормално е да спреш 18 годишната си дъщеря от училище за да не общува с момчета и да чака да я ожениш за някой....Лично за мен спора е безсмислен.Нормално е да живееш в центъра на Европа и да колиш овен на улицата...просто са си примати...В гена им е .....
Твоите представи са много остарели. И много хора като теб си живеят още с тези представи. Но ситуацията вече не е такава.за съжаление съм имал досег с турци, които не са на нивото на нашите мангали и мога да ти кажа , че е съвсем нормално да си на 40 и никога да не си ходил на училище.Нормално е да спреш 18 годишната си дъщеря от училище за да не общува с момчета и да чака да я ожениш за някой....Лично за мен спора е безсмислен.Нормално е да живееш в центъра на Европа и да колиш овен на улицата...просто са си примати...В гена им е .....
Ами такъв ти бил контакта- както казах, но това далеч не е цялата нация.Те и ромите не ги вършат кой знае какви в центъра на Европа.за съжаление съм имал досег с турци, които не са на нивото на нашите мангали и мога да ти кажа , че е съвсем нормално да си на 40 и никога да не си ходил на училище.Нормално е да спреш 18 годишната си дъщеря от училище за да не общува с момчета и да чака да я ожениш за някой....Лично за мен спора е безсмислен.Нормално е да живееш в центъра на Европа и да колиш овен на улицата...просто са си примати...В гена им е .....
А за отношението към жените има доста особеностти там.
Както и някои задължения на мъжете, които определено няма да се харесат на голяма част от европейските мъже.
А и не си много в час- там все още съществува и разделно обучение по пол, както исмесено такова, и абсолютно в цялата държава студентските общежития са разделени на мъжки и женски и обикновено ги боядисват с синичко и розовичко, че отдалеч да се виждат.
Но пък тоя мъж, дето оженят щерката, ако не и осигурява стандарта на живот на щерката- яка му гърбина от тъста.
Понаучи първо малко повечко пък после говори.
a бе как остарели-ти познаваш двама българи на 40 години които не могат да пишат и да четат .....
----------
не мога да разбера защо винаги влизаш в конфликт-за съжаление понаучих това онова и съвсем се отвратих от тях...Ами такъв ти бил контакта- както казах, но това далеч не е цялата нация.Те и ромите не ги вършат кой знае какви в центъра на Европа.
А за отношението към жените има доста особеностти там.
Както и някои задължения на мъжете, които определено няма да се харесат на голяма част от европейските мъже.
А и не си много в час- там все още съществува и разделно обучение по пол, както исмесено такова, и абсолютно в цялата държава студентските общежития са разделени на мъжки и женски и обикновено ги боядисват с синичко и розовичко, че отдалеч да се виждат.
Но пък тоя мъж, дето оженят щерката, ако не и осигурява стандарта на живот на щерката- яка му гърбина от тъста.
Понаучи първо малко повечко пък после говори.
Ама ние не говорим за български турци, от Рибново например или друго селище дето срещу 200лв правят всичко дето им каже имама.
----------
Не не влизам винаги в конфликт, но нещата никога не са черно -бели, а с турци от Турция съм живяла 8 години врата до врата, търгувала съм в Турция и съм ходила доста там из цялата страна- та нещата винаг имат няколко страни- къде си, с кой контактуваш и т.н.
Както и имам приятелско семейство доктори,натурални българи,единия с еврейска жилка,кардиолог и ортопед, които от Англия отидоха да работят в Турция- да обяснявам ли защо- мисля че не е трудно да се досети човек.
bobi3x, много ясно и точно го е казала Новак, а отношението на българите към турците е силно предубедено, много голяма част си говорят наизуст, без да имат и най-малса представа за действителността. Аз имам доста познати и бг турци и местни, бил съм доста пъти в Истамбул и Измир, хората са на светлинни години от нас, в почти всяко отношение, а че в Диарбекир живаеят още в хиляда и стотната година не споря.
Абсолютно! Те са доста по-напред от тях и е нелепо да се изказваме така неподготвени и да твърдим, че били неграмотни. боби3х явно говори за някаква извадка от нашите турци, която въобще не е представителна за цялата турска нация.
не знам за Турция не съм ходил и нямам представа но моите съседи са турци и двете им деца са доктори тука и са много умни така че май повечето хора са предубедени