Това изглежда е твое виждане,аз никъде не съм написал подобно нещо до сега.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма нужда. Единсвено е необходим поне един "филтър" или "цедка", който да стои между масовия общонароден вот и фактическия избор. Както са избирателните колегии в САЩ. Хората там не избират директно президента, те избират делегати, които после извършват фактическия избор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щатите са голяма държава. Ние сме пишлигаре. Ако опре да избираме делегати, първата им работа е да тръгнат да се пазарят, кой най-скъпо да ги купи.Няма нужда. Единсвено е необходим поне един "филтър" или "цедка", който да стои между масовия общонароден вот и фактическия избор. Както са избирателните колегии в САЩ. Хората там не избират директно президента, те избират делегати, които после извършват фактическия избор.
Последна редакция от GeorgiRR : 04-11-2012 на 09:18
Против съм да се харчат народни пари за референдум,като този.Такъв референдум е противоконституционен,защ то решения за строеж на електроцентрала (дори атомна) е изключително в правомощията на правителството на РБ.Такова решение за строеж е взето с постановление 9 от 20 март 1981 от МС на НРБ и още веднъж с решение от 20.12.2002г.от МС на РБ. От 28 март 2012г.отново с решение на МС и гласуване в Народното събрание проекта е спрян.От тук нататък всичко е политически пиар за сметка на хората.
Аз предлагам да приложиме идеята на Робърт Шекли от разказа му "билет за Транай"
Слагаме на всичките министри и на боте Гойко по една гривна на врата пълна с експлоазив ,така че да не може да я свалят и пускаме референдум ,ама няма да питаме за атомни централи ами ще питаме:
Доволни ли сте от нашето правителство ?
Ха да видиме след референдума ще остане ли един жив министър
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Едно време в щатите правеха социологическо проучване по интересен начин. Пускаха на пазара тоалетна хартия, с образите на двамата претенденти за президентския пост. И чия мутра се харчи повече, няма никакъв шанс. Този дето се харчи по-малко е в по-добра позиция.
Ей такъв референдум да проведем.![]()
Аз ти предлагам нещо по-доходно. В големите банки, в служебните тоалетни т.хартия, с напечатани евра и долари. Според седмичното потребление- дълга или къса.Едно време в щатите правеха социологическо проучване по интересен начин. Пускаха на пазара тоалетна хартия, с образите на двамата претенденти за президентския пост. И чия мутра се харчи повече, няма никакъв шанс. Този дето се харчи по-малко е в по-добра позиция.
Ей такъв референдум да проведем.![]()
Не разбирам, защо сте против референдум? Не знам докъде са я докарали с това, но на мен ми се струва доста справедливо, да се попита самия народ, иска ли още АЕЦ или не. Защото аз лично НЕ искам. Без значение къде е. Приемам Козлодуй и смятам, че тя ни е достатъчна. Вместо да се строи нова, средствата да се насочат към обновяване на тази. Всичко друго ми се струва егоистично - щяло да има работа за някой си, и сме щели да изнасяме ток. да де, ама те докато я построят, може АЕЦ вече да са отживелица, но поколенията напред ще бъдат вече заробени. Та такива ми ти работи![]()
Хепи,аз лично не съм против референдум,но никой няма да зачете волята на народа и или ще я пренебрегнат, или ще я изопачат.Не разбирам, защо сте против референдум? Не знам докъде са я докарали с това, но на мен ми се струва доста справедливо, да се попита самия народ, иска ли още АЕЦ или не. Защото аз лично НЕ искам. Без значение къде е. Приемам Козлодуй и смятам, че тя ни е достатъчна. Вместо да се строи нова, средствата да се насочат към обновяване на тази. Всичко друго ми се струва егоистично - щяло да има работа за някой си, и сме щели да изнасяме ток. да де, ама те докато я построят, може АЕЦ вече да са отживелица, но поколенията напред ще бъдат вече заробени. Та такива ми ти работи