Това е добре, но тези хора все за някой трябва да гласуват, а избора от към водещи партии се свежда до ГЕРБ и БСП, едната от тези ще доминира следващо правителство. Третия вариант разбира се е, да се изсипе протестния вот към някой фашизоиден лумпен като Волен.Хайде стига, вчера бях на протестите и ме обхвана оптимизъм.
Хората , които са там са изцяло против всякакъв вид политическа олигархия незамисимо от цвета.
От това току виж се пръкнало нещо добро.
Основните разговори които се водят е как да се търси форма граждански контрол над политическата сила,която управлява независимо от цвета.
На хората им е писнало от всякакъв вид политическа олигархия и не ги интересува.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
според мен дори е по-добре да не им позволяват да влизат във властта, или ако позволят, то поне да са компетентни хорица, дето разбират от тая работа....
иначе, ще стане като референдума за Белене, питат неукия, дали да имаме 2-ра аец....за мен тоя референдум беше мега простотия...не самия референдум, а темата за него....
хубаво е да се допитва народа за неща свързани с бъдещето им, ама темата според мен лични не беше от компетенцията на едно 90%-та от населението....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
фицката (20-02-2013)
или пък яне и рзси тогава вече ше цъфнем и вържем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-02-2013)
Сега по регламент трябва пак на ГЕРБ да се даде мандат, нали ? Спомням си в края на НДСВ стана нещо подобно, правителството изгуби един вот на недоверие заради отцепниците от Новото време. После се разбраха с тях и си съставиха ново тяхно правителство за до края на мандата![]()
Аз пък друго си мисля, има вероятност СДС да възстанови малко позиции и нещо ново да се пръкне.
Шествието на Воленче беше толково постно незнам имаше ли и сто човека - тоя е бита карта според мен, както и Янето.
Ще видим.
Омагьосан кръг на пръв поглед, мразиш повече ГЕРБ, не харесваш БСП ама гласуваш за тях
Не искаш комунисти и депесари, не харесваш ГЕРБ, ама за да не са комунистите пак си гласуваш да тях
Избираш някоя от алтернативите СДС ,Кунева или там нещо си
Не гласуваш.
Но това за съжаление всички сме наясно, че пак ни натиква там където сме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за кунева абсурд да гласувам, ма аз кво ли съм се хвърлил в размисл, като от 20 години винаги за сдс си гласувам.
ПП Novak, учудващо единомислие проявяваме днес. чак почвам да се притеснявам![]()
фицката (20-02-2013)
greedy, Недей, ще си намерим повод да се счепкаме., ако трябва и ще си измислим.
Я виж колко красиво си симпатизират интелектуалцитеПа аз прасето, от вратата за краката
Бих помолил за уроци
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И аз гласувах само за тях откакто мога, но след краха на последните избори и последвалите събития в партията след това, няма шанс повече да гласувам за тях![]()
Трайчо Трайков: Поевтиняване на тока с 8% е възможно, но на каква цена за икономиката?
Обявеното от премиера преди ден намаление на тока с 8% може да бъде постигнато, но въпросът е на каква цена. Последиците са няколко и все негативни в дългосрочен план, подчерта пред bTV бившият енергиен министър Трайчо Трайков.
Той даде разяснения около плановете на правителството да реализират това намаление в сметките на абонатите - това щяло да стане чрез вкарването на цялата електроенергия от АЕЦ „Козлодуй" в „услуга" на домакинствата и от друга страна изкарването на скъпия ток от ТЕЦ-ове от енергийния микс на страната. Такъв сценарий обаче, може да се окаже катастрофален, предупреди експертът.
п.п. Тоя нормален ли е![]()