тази зелене енергия да бъде забранена незабавно.. това за мен е колосален дълг и не знам дори да продадем активите на НЕК ще можем да го покрием..
тази зелене енергия да бъде забранена незабавно.. това за мен е колосален дълг и не знам дори да продадем активите на НЕК ще можем да го покрием..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Стига да има желание няма дълг които не може да бъде погасен![]()
Като им сложат данък и всяка година го увеличават /както и в останалите страни на ЕС/ ще се изплати и дълга.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Й. Цонев: Няма да политизираме инвестиционните проекти
Против АЕЦ "Белене" сме, защото няма ясна финансова рамка, обясни депутатът от ДПС
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
БЕХ иска да продава по-скъп ток на индустрията
Годишните договори на държавните централи с бизнеса изтичат в края на юни 2014 г., но двете дружества настоявали корекциите да бъдат направени от 1 февруари.
Членовете на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори, Българската асоциация на металургичната индустрия и Българската камара на химическата промишленост не са съгласни да бъдат променяни съществуващите двустранни договори за доставка на електроенергия, съобщиха от организациите.
http://www.vesti.bg/pari/biznes/beh-...riiata-6003408
----------
БЕХ иска да продава по-скъп ток на индустрията
Годишните договори на държавните централи с бизнеса изтичат в края на юни 2014 г., но двете дружества настоявали корекциите да бъдат направени от 1 февруари.
Членовете на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори, Българската асоциация на металургичната индустрия и Българската камара на химическата промишленост не са съгласни да бъдат променяни съществуващите двустранни договори за доставка на електроенергия, съобщиха от организациите.
http://www.vesti.bg/pari/biznes/beh-...riiata-6003408
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и от цялото намаление на тока какво стана, в крайна сметка ще натоварят още повече бизнеса... "страхотно" решение...
Мисля че е редно. До сега бизнеса си провеждаше обществени поръчки за доставчици. И си купуваше евтин ток от АЕЦа, по 7-8 стотинки. А за населението оставаше скъпия ток. От фотоволтиаците и вятърните. По 17 стотинки килвата. Ако не ти изнася, може да се оплачеш, че искаш да си купуваш само скъп ток!!и от цялото намаление на тока какво стана, в крайна сметка ще натоварят още повече бизнеса... "страхотно" решение...
![]()
pablo (21-01-2014)
То става въпрос само за големите консуматори,които не са на регулирания пазар и не се захранват от ЕРП-тата.
Но нещо много рязко увеличиха броя на предприятията дето са на свободния пазар. Прекалено много разрешителни отпуснаха. И е нормално евтиния ток да не стига за всичките.
masta, Не смяташ ли, че статията е тенденциозна???
От къде на къде те ще купуват ток на цена в пъти по евтин от останалите?
Да не говорим, че имат и претенции![]()
аз някъде бях, чел, че бизнеса ни плаща 2-рата най-скъпа електроенергия в цяла ЕВропа.. още едно увеличени ще я направи и най-скъпата.. възможно е при това положение конкурентоспособнотта на българския бизнес силно да намалее..