Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако желаем и ние можем да направим тока и водата безплатен за населението!
Дори и хляба може да е безплатен както и здравеопазване и образование....
Ако държавата реши да се грижи за населението си....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никакви останки от съветско време.
Ти не прочете ли статията - безплатни са от 1993 година.
Т.е. баш от постсъветско.
И като се има предвид, че голяма част от територията им е пустиня
а те имат безплатна вода за домакинствата...
Едно време албанците, като откриха петрол и битум, първата им работа бе да премахнат абсолютно всякакви данъци. Та не ги знам какви природни ресурси имат. И ако ги експлоатират по държавно/съветско му, приходите да текат директно в държавната хазна, то па си е съветско.
Ами честно казано, аз не бих се отказалаЕдно време албанците, като откриха петрол и битум, първата им работа бе да премахнат абсолютно всякакви данъци. Та не ги знам какви природни ресурси имат. И ако ги експлоатират по държавно/съветско му, приходите да текат директно в държавната хазна, то па си е съветско.
да живея в такова "съветско".
Като работехме в Русия, и на нас тока, водата и парното ни бяха безплатни,
та, повярвай ми, страхотна благина си е..
А ти погледнал ли си снимките от Ашхабад в Гугъл Ърт?
Такава чиста и красива столица... София ряпа да яде.
Те хората да живеят добре и спокойно... пък нека да е съветско...
И при нас някога, сметка за ток 6 лв., карта за почивка 14 лв. като това включва и ядене и спане. Мага да ти изброявам много такива благинки. Че то почти всяко по-голямо предприятие си имаше почивни станции и на море и на балкан. Някой взеха че си ги припознаха като бащиния.Ами честно казано, аз не бих се отказала
да живея в такова "съветско".
Като работехме в Русия, и на нас тока, водата и парното ни бяха безплатни,
та, повярвай ми, страхотна благина си е..
А ти погледнал ли си снимките от Ашхабад в Гугъл Ърт?
Такава чиста и красива столица... София ряпа да яде.
Те хората да живеят добре и спокойно... пък нека да е съветско...
Георги, не ми казваш нищо, което да не знам.И при нас някога, сметка за ток 6 лв., карта за почивка 14 лв. като това включва и ядене и спане. Мага да ти изброявам много такива благинки. Че то почти всяко по-голямо предприятие си имаше почивни станции и на море и на балкан. Някой взеха че си ги припознаха като бащиния.
Помня го онова време.
И аз съм намазала нещо от тази соц евтинийка.
А нима ще отречеш, че живеехме по-спокойно?
че имаше работа за всички, че здравеопазването беше безплатно,
че нямаше такава чудовищна престъпност.
А аз и цялото ми семейство имахме безплатни карти за БДЖ,
военни надбавки над заплатата, лятото 3 месеца отпуска...
Не казвам, че всичко е било хубаво...
но си имаше и хубави неща, не мислиш ли?
Мани, мани. От май до септември, двамата с брат ми бяхме заточени. Предприятието на нашите имаше детски лагер. В планината. И как свърши училището, там. Лагера бе около 20 деца. Най малкото бе на 3 години, най-голямото на 21! И си бяхме все едни и същи.Георги, не ми казваш нищо, което да не знам.
Помня го онова време.
И аз съм намазала нещо от тази соц евтинийка.
А нима ще отречеш, че живеехме по-спокойно?
че имаше работа за всички, че здравеопазването беше безплатно,
че нямаше такава чудовищна престъпност.
А аз и цялото ми семейство имахме безплатни карти за БДЖ,
военни надбавки над заплатата, лятото 3 месеца отпуска...
Не казвам, че всичко е било хубаво...
но си имаше и хубави неща, не мислиш ли?
И за кво да мислят и да се притесняват нашите. Дойдат събота и неделя да ни вземат дрехите за пране и да ни донесат други. Сега това има ли го някъде.
ivaceda (20-01-2014)
Таман сега да си пратиш децата някъде за три месеца и да не знаеш какво става с тях.Мани, мани. От май до септември, двамата с брат ми бяхме заточени. Предприятието на нашите имаше детски лагер. В планината. И как свърши училището, там. Лагера бе около 20 деца. Най малкото бе на 3 години, най-голямото на 21! И си бяхме все едни и същи.
И за кво да мислят и да се притесняват нашите. Дойдат събота и неделя да ни вземат дрехите за пране и да ни донесат други. Сега това има ли го някъде.
Аз ги гледам пред блока слязло детето да играе, бабата зорко охранява.
И има за какво, за съжаление.
А ние играехме на улицата до 10-11 вечерта и на нашите и през ум не им минаваше да се тревожат за нас.
Дълговете на НЕК достигат 2.353 млрд. лв.
В доклад на икономическия министър Драгомир Стойнев "Анализ и състояние на енергетиката в Република България през 2012 - 2013 г.", внесен в Народното събрание се посочва, че дълговете на НЕК са достигнали в края на миналата годината са достигнали небивалата стойност от 2.353 млрд. лв, съобщава БГНЕС.
Като главна причина за натрупания борч анализът посочва, че цените на тока не покриват изцяло зелената енергия.
В тази сума влизат заеми към български и чуждестранни банки на обща стойност 545 млн. лв. и плащания на производители на електроенергия за 805 млн. лв. Докато дълговете на НЕК към банките намаляват, към Българския енергиен холдинг нарастват около два и половина пъти за по-малко от година - от 425 млн. лв. на 1.003 млрд. лв. , пише в. "Преса". Според анализа на МИЕ причините се коренят в намаленото вътрешно потребление на електроенергия, високите такси за пренос и спадане на износа. В основата на всички тези показатели са високите цени на зелената енергия, а потърпевши са конвенционалните производители на електроенергия.