В момента съм на windows 7, но уж скоро ще му спира поддръжката, тя се чудя дали да преминавам на windows 10. Тъпото е, че уж забранява инсталирането на пиратски версии и тн, а няма как да си позволя всички програми да са лицензирани.
В момента съм на windows 7, но уж скоро ще му спира поддръжката, тя се чудя дали да преминавам на windows 10. Тъпото е, че уж забранява инсталирането на пиратски версии и тн, а няма как да си позволя всички програми да са лицензирани.
След ХР всичкото е от боклук нагоре Като забранят седмицата ще мина на 8,1 като я забранят и нея до тогава или майкрософт ще фалира или ще мина на Линукс
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Това за хакерите са легенди на майкрософт.
Аз още имам работещи ХР-та дето не го поддържат от 10 години сигурно
Кто спре поддръжката рязко намаляват ползвателите на една система и съответно интереса на хакерите се изпарява тотално
След уиндоус 7 всичко е боклук, а уиндоус 10 е тотален боклук.
На основните ми компютри аз също съм седмица и нямам никакво намерение да се разделям с него за сега
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е, като цяло вируси и тем подобни зависи само от потребителя къде влиза и какво прави. Самата ОС ако знаеш как да я поддържаш правилно няма проблеми.
Има хора, които искат да живеят в бъдещето, и хора, които жалеят за миналото. Аз съм от тези с бъдещето. Приветствам всичко ново и жадувам за следващото ново. От тази гледна точка Windows 10 е последен писък на технологиите, и според мене всички други по-стари операционни системи са пълен боклук. Могат да ги харесват само изостанали в развитието си хора, които нямат умствения капацитет да възприемат новото и да го изучават навреме, преди да се появи следващото ново.
Да, може на някого да му е тъжно като прочете това, което написах, но да - има твърда корелация между умствения капацитет и усвояването на новите технологии. И въобще успелите хора винаги се движат по върховете на вълната и използват последните технологии, докато мрънкащите неудачници се жалват от сложнотията на научно-техническия прогрес и търсят причината за собствения си провал във всичко друго, но не и в себе си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Матеев и си прав и не си прав, защото както си писал в другата тема за МТ4 във уиндоус 10 няма никаква съвместимост със софтуера писан за по-старите версии е тотално несъвместим със уиндоус 10, което означава прекалено много инвестиции за да си настроиш работата към новата технология, а да не казвам, че някои приложения които поне аз ползвам е практически невъзможно да се прехвърлят към 64 битова версия
Аз съм с Уин 10 и не се оплаквам! Платформите работят безотказно. Всичко, което съм си инсталирам като допълнителен софтуер, работи. Останалите софтуерни приложения, за филми, игри и тем подобни също работят. Уин 10 остаря много, бих се изненадал, ако нещо ново не работи на нея. Да, ако теглите стар софтуер, на Уин 10 може и да не работи.Матеев и си прав и не си прав, защото както си писал в другата тема за МТ4 във уиндоус 10 няма никаква съвместимост със софтуера писан за по-старите версии е тотално несъвместим със уиндоус 10, което означава прекалено много инвестиции за да си настроиш работата към новата технология, а да не казвам, че някои приложения които поне аз ползвам е практически невъзможно да се прехвърлят към 64 битова версия
Забравих! Самата ОС няма да ви предпази от вируси, за тях има софтуер!
Уйндоза обикновено е 5-10 години зад последните технологии, 10 не е изключение. Оставя впечатление, че е по-напред, понеже Майкрософт са част от картела произвеждащ геймърски хардуер и софтуер, но не е. А с "напредъка" в откровено анти-потребилската политика според мен е крачка по-скоро назад отколкото напред спрямо предния Уйндоз.
Положителната страна на нещата с У.10 по-скоро е, че след голям боклук Майкрософта обикновено изкарват нещо сравнително поносимо - ХР след 2000+-, 7 след Виста, 8.1 след 8, а У.10 поостаря и е време за следващия Уйндоз.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (16-04-2019)
А кое тогава е в днешни времена? Мак ОС?Уйндоза обикновено е 5-10 години зад последните технологии, 10 не е изключение. Оставя впечатление, че е по-напред, понеже Майкрософт са част от картела произвеждащ геймърски хардуер и софтуер, но не е. А с "напредъка" в откровено анти-потребилската политика според мен е крачка по-скоро назад отколкото напред спрямо предния Уйндоз.
Положителната страна на нещата с У.10 по-скоро е, че след голям боклук Майкрософта обикновено изкарват нещо сравнително поносимо - ХР след 2000+-, 7 след Виста, 8.1 след 8, а У.10 поостаря и е време за следващия Уйндоз.
minkov (16-04-2019), kypa (17-01-2020), petko.forex (04-03-2020)