Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Язе пък искам да си сподели стратегията (или части от нея) щот хем да има дискусия за търговийка, хем и той да върви напред. И от любопитство де, ама туй не е толкоз от значение.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Skp (12-03-2017)
аз пък много ги обичам .... не ми се чете - ако е повече от 2-3 РЕДа, направо прескачам. Но графиките, показани от някой, ми говорят много за начина му на търговия - все неща, които по принцип би трябвало да са обект на един такъв форум, в който сме. Но, това е моя начин на възприятие.
Безплатен обяд няма!
Опит трябва да се обменя, полезно е както за четящите тъй и за споделящия. С графики с малко обяснения към тях става най-лесно.
Естествено не докато търгуваме. Тогаз даже и Форума не би трябвало да се отваря.
да но трябва да ги разчиташ тез графикиаз пък много ги обичам .... не ми се чете - ако е повече от 2-3 РЕДа, направо прескачам. Но графиките, показани от някой, ми говорят много за начина му на търговия - все неща, които по принцип би трябвало да са обект на един такъв форум, в който сме. Но, това е моя начин на възприятие.
а на хората им е трудно дори питат къде е стопа или лимита
а то пустото всичко си е там но май и това е сложно за много хора
особенно профитата защото те нямат стопове и се чудят какво е това отгоре на цената![]()
Happy68 (12-03-2017)
то си е техен проблем .................................................. ....................
Безплатен обяд няма!
petar80 (12-03-2017)
аз спирам с него до тук.
И наистина,все пак сме във форум за форекс търговия,би трябвало именно тук да споделяме мненията си и вижданията относно дадени сделки.дори понякога можеш да си видиш и твойта си грешка.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не това на ти прави чест
така не се постъпва с преуспели хора
моливчо е уникален сам по себе си
така не го режи той е най стабилния пич тук![]()
Малко обяснения трябва да има към графиката, щот идеята е да се покаже субективна гледна точка, а тя включва и фокус върху конкретни елементи от пазарната информация, което рядко се показва с нещо нарисувано.