То и за какво и е да влиза така и е добре ползва благинките на кандидат и да търгува със страните от ЕС. Но също има и отношения с Китай и Русия.Като малко допълнение към статията на колежката Новак:
Сърбия никога няма да влезе в ЕС, ако не признае Косово
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/matu...s_1390938.html
© Actualno.com
Тоест - Сърбия никога няма да влезе в ЕС...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The Financial Times: Истинската цел на Франция - Западните Балкани вън от ЕС завинаги
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/th...s_1403177.html
© Actualno.com
Което, ако е така, е невероятно недалновидно. Достатъчно е човек да погледне на картата на ЕС...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Идеята,че Евросъюза първо трябва да се реформира отвътре преди да започне да приема нови членове, според мен, е правилна. Евросъюза се намира в криза, и икономическа, и политическа, и организационна. И не вярвам Франция да иска завинаги да отреже Западните Балкани, това хич не е в интересите на Франция.The Financial Times: Истинската цел на Франция - Западните Балкани вън от ЕС завинаги
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/th...s_1403177.html
© Actualno.com
Което, ако е така, е невероятно недалновидно. Достатъчно е човек да погледне на картата на ЕС...
Чета френска преса, левите издания го ругаят Макрон за тези му изказвания и го порицават, останалите го аплодират и смятат, че сме само ползватели и не допринасяме с нищо затова може без нас. А че използва тези теми, за да си дига подкрепата е очевидно.
Относно изказването му за мигрантите - ми да предпочитат ги онези от Гвинея, защото могат да ги експлоатират, да им плащат мизерно и какво ли още не, докато ние макар и от източна Европа вече сме се осъзнали като европейски граждани и не позволяваме такаво отношение, а това води до наказателни последици за тях.
Отделно зависи за кой район на Франция говорим.
Бях попаднала на една статия, в която земеделската асоциация репликираше Макрон, като казваше че от години работят много българи по събиране на реколтата и наред с испанците, латиноамериканците, българите са едни от най-добрите работници, докато африканците нямат никакви умения, мърляви са, неефективни и т.н.
А най-интересното е, че после исках да пратя тази статия на един-два човека да я видят и не мога да съм сигурна, дали не беше заметена, защото смятам че имам някакви прилични умения за сърфиране, но така и не можах после да я открия.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може би Франция наистина има по-малък интерес към Западните Балкани, защото няма в тях достатъчно влияние за да има интерес към тях. Да речем, във Румъния френския бизнес доста много е инвестирал и продължава да инвестира. А в България дори Карфура го изпъдиха германските вериги.Чета френска преса, левите издания го ругаят Макрон за тези му изказвания и го порицават, останалите го аплодират и смятат, че сме само ползватели и не допринасяме с нищо затова може без нас. А че използва тези теми, за да си дига подкрепата е очевидно.
Относно изказването му за мигрантите - ми да предпочитат ги онези от Гвинея, защото могат да ги експлоатират, да им плащат мизерно и какво ли още не, докато ние макар и от източна Европа вече сме се осъзнали като европейски граждани и не позволяваме такаво отношение, а това води до наказателни последици за тях.
Бях попаднала на една статия, в която земеделската асоциация репликираше Макрон, като казваше че от години работят много българи по събиране на реколтата и наред с испанците, латиноамериканците, българите са едни от най-добрите работници, докато африканците нямат никакви умения, мърляви са, неефективни и т.н.
А най-интересното е, че после исках да пратя тази статия на един-два човека да я видят и не мога да съм сигурна, дали не беше заметена, защото смятам че имам някакви прилични умения за сърфиране, но така и не можах после да я открия.
А това, че неудобната статия е била заметена - напълно е възможно, нали в другата тема таман говорихме за контрола над интернета![]()
Джуджето комлексар Макрон ах тииии ах тиии напълнихте се с чернокожи тях ги обичате ама нас не ах вие ах виееее обичате африканците ама не обичате нас гнус мее гнус!!!!!!![]()
Its easy to do it but is also easy to not do it!
kypa (14-11-2019)
Изискванията на Франция за повече детайлност по отношение на методологията на процеса на преговори ще бъдат представени на срещата на министрите на външните работи на ЕС и европейските държави, която ще се проведе в Брюксел на 19 ноември. Разширяването на Съюза официално ще бъде в дневния ред на Съвета по общи въпроси.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/fran...s_1403812.html
© Actualno.com
Тоест - съвсем скоро ще видим накъде духа вятъра спрямо Македония...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нерегистриран (2), kypa (14-11-2019)
От нашия край ходят да берат селскостопанска продукция главно пъпеши. Като много ги ценят и постоянно ги викат всеки сезон. Жалко че покрай престъпниците очерниха и работещите.Чета френска преса, левите издания го ругаят Макрон за тези му изказвания и го порицават, останалите го аплодират и смятат, че сме само ползватели и не допринасяме с нищо затова може без нас. А че използва тези теми, за да си дига подкрепата е очевидно.
Бля, бля, бля. Ясно е ,че Македония няма да бъде приета скоро в ЕС.Ще се измислят още препъни камъчета по пътя й. Важно е да поддържат интереса й жив, за да не потегли в друга посока евентуално.Ще бъде приета , но по нататък, колкото по-късно, толкова по-добре.За какво му е да бърза на ЕС да приеме още един "гаврош" - консуматор.Изискванията на Франция за повече детайлност по отношение на методологията на процеса на преговори ще бъдат представени на срещата на министрите на външните работи на ЕС и европейските държави, която ще се проведе в Брюксел на 19 ноември. Разширяването на Съюза официално ще бъде в дневния ред на Съвета по общи въпроси.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/fran...s_1403812.html
© Actualno.com
Тоест - съвсем скоро ще видим накъде духа вятъра спрямо Македония...
kypa (14-11-2019)