Старото поколение не е таргет група, просто защото не се информира от Интернет.
Аз не знам и какво са ни всъщност?
Просто да имаме 2 или 5 самолета...
Какво може да промени това?
Аз не знам и какво са ни всъщност?
Просто да имаме 2 или 5 самолета...
Какво може да промени това?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно бая време ще мине, щото проектът е доста скъп, спомням си още от дискусията относно Южен поток. Но независимо от това плюсовете от построяването му много надвишават минусите. И според мен беше голяма грешка на Правителството на България да се откаже преди години от Южен поток под натиска на бюрократите от Брюксел...
И на мен не ми се вярва руснаците да не могат да си опазят границата която никак не е малка и е възможно да има пробиви.САЩ също имат проблеми с опазването на границата с Мексико от нелегални имигранти и наркокартелите, което показва че и богата държава има проблеми с границата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На сашовците това им е един от най-новите не-стелт самоледи барабар с Ф15 и Ф18. Проблема по-скоро е, че ни го продават на цената на стелт. За тия пари поне 10-12 Ф18 трябваше да ни дадат.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Както и да го смяташ са самолет 4-то поколение , при това с най-съвременно електронно оборудване..
Парите са друг въпрос и какво друго може да се купи за тези пари ...
Те и китайците даже продават четвърто поколение изтребители с по-добри характеристики от ф 16, по 40 милиона долара бронката. За тез пари можеше да вземем двадесетина китайски
https://www.youtube.com/watch?v=RYdcTjvC0Ps
Човек трябва просто да го гледа а коментара аз няма да го правя защото няма как да съм сдържан...
Нерегистриран (4), skrasi (09-01-2020), semion (09-01-2020), Jack (10-01-2020), Spekulanta (11-01-2020), kypa (19-01-2020)
Направи коментарите де ...https://www.youtube.com/watch?v=RYdcTjvC0Ps
Човек трябва просто да го гледа а коментара аз няма да го правя защото няма как да съм сдържан...
Руска новина - Путин бил дал последен шанс на България
Този който има най-много зор да се постри газопровода, че утре украинците може да врътнат кранчето, той давал последен шанс България да строи ...бухаха ..Туй в Карлуково ще си умрят от смях на тази руска глупост на n - та степен и импотентен подход за упражняване на някакво влияние![]()
Jack (10-01-2020), Spekulanta (11-01-2020), kypa (19-01-2020)
Ако търсиш съотношение качество/ цена/ брой варианти бол...
Можеха няколко дозини втора употреба да вземем, карай ги 10-15 години , после и без това ще са стари, пак купуваме други ..
А 8 самолета са си 8...дето се казва 8 ракети и до там
И какво излиза в крайна сметка, че "Турски поток" е другото название на " Южен поток", чрез който Русия пак успява да защити своите интереси заобикаляйки Украйна, а губещите отново сме ние , които под натиска на ЕС и САЩ се отказахме от "Южен поток" и от това се възползва умело Турция. Ако беше изграден "Южен поток" през България щяха да минават 63 милиарда кубически метра годишно , от което нашата държава щеше да печели два пъти повече, отколкото 31,5 милиардата кубически метра, които ще преминават през България от "Турски " или "Балкански поток" , както го нарича Б. Борисов."Скрито под табелката. Що за газопровод откриват Путин и Ердоган"
"Известна е само една възможна причина за това бързане – Кремъл от години твърди, че договорът за транзитиране на газ през Украйна приключва в края на 2019 г. и няма да бъде подновяван, защото дотогава вече ще има алтернативни газопроводи. В крайна сметка този договор беше подновен за още 5 години буквално часове преди да изтече крайният срок."
"Строежът на тази отсечка се плаща от българска страна и по сметки на вестник “Капитал” представлява най-скъпата инвестиция на страната за 2019 г. - над 3 милиарда лева, докато широко обсъжданите разходи за американските изтребители бяха от малко над 2 милиарда.
Решенията по този строеж в България се взимат нетипично бързо в последните 5-6 месеца. Например, договорът с изпълнителя е сключен преди да се дочака окончателно решение на съда по обжалване на процедурата. А в последните седмици премиерът Борисов обикаля с кола и хеликоптер района на строежа, изтъквайки, че се работи “денонощно, няма събота, няма неделя”. И още един цитат: “Ще му покажа аз на Путин как се строи”. Борисов първо твърдеше, че се строят по 3 километра на ден, а после – че се строят по 5 км."
"Досега ЕС не е реагирал на целия проект, макар че целите му, а дори и част от трасето, съвпадат с отхвърления от Брюксел “Южен поток”. Както каза един анализатор, пожелал анонимност, Русия представя едно нещо за друго нещо, а светът се прави, че вярва на този блъф."
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30365463.html
Много бързане ,много шум накрая ще се окаже, че е напразно ...
Да видим , колко газ ще мина през нови поток, след като договора с украинците е подновен за 5 години
Накрая да не се окаже , че ще захранваме само нас и Сърбия най-много
И американците и руснаците ни възсядат, както си искат и гледат единствено своите интереси, а ние се въртим в краката им, като послушни кученца, скимтим гальовно и чакаме да ни хвърлят комат хляб. Вярно е , че сме малки и бедни , но когато птичето кацне на рамото ни трябва да се възползваме и защитаваме интереса си, особено , ако това ще ни донесе постоянни ползи напред във времето. Трябва да се учим много от Турция и Германия в този аспект.