Старото поколение не е таргет група, просто защото не се информира от Интернет.
Разходите не винаги са мерило за качеството на крайната продукция, особено що се касае до руско въоръжение, което в повечето случаи е в пъти по-евтино, но и по-ефективно от американското.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно бая време ще мине, щото проектът е доста скъп, спомням си още от дискусията относно Южен поток. Но независимо от това плюсовете от построяването му много надвишават минусите. И според мен беше голяма грешка на Правителството на България да се откаже преди години от Южен поток под натиска на бюрократите от Брюксел...
И на мен не ми се вярва руснаците да не могат да си опазят границата която никак не е малка и е възможно да има пробиви.САЩ също имат проблеми с опазването на границата с Мексико от нелегални имигранти и наркокартелите, което показва че и богата държава има проблеми с границата.
Винаги ще се разработват нови оръжия и винаги ще се разпалват някъде по света конфликти и войни, оръжейното лоби е много силно особенно в САЩ.В Русия носи все по добри доходи продажбата на оръжие и тя се нуждае от нови продажби.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Визирайки публичността на акцията срещу "шпионите" и датата, в която е извършена, можем да предположим, че това е провокация. С каква цел и кому е нужна? То при нас в България е пълно във политическата върхушка с агенти на влияние на най-различи страни, и на Щатите, и на Британия, и на Германия, и на Турция. И според мен тия на Кремъл не са най-многобройните, щото сега тенденцията е друга. Румен Петков предложи да се арестува цялото българско правителство, щото те всички са агенти на влияние на САЩМетоди Андреев: Участниците в шпионската афера са агенти на влияние на Кремъл
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/me...s_1374310.html
© Actualno.com
дрън, дрън..............Петков също добави, че "ако руският шпионаж има за авангард тези хора, значи руснаците са много зле".
Шпионски сметки: Паси преброи 68 руски агенти само в посолството в София!
"Ако аз съм човек на отмъщението, в момента ще ръкопляскам на това, което се случва. През 2005 г. същият този "русофилски кръг” ме обвини в шпионаж в полза на Израел заради това, че като външен министър бях премахнал възможността Русия да има достъп до тайните на МВнР”, каза още Соломон Паси пред bTV. "
"Той иронизира русофилите у нас, като посочи, че такива у нас няма, защото, ако са - то децата им няма да учат на Запад, а в Русия."
https://www.dnes.bg/politika/2019/09...-sofiia.422473
То по принцип няма русофил , който да може да отговори защо деца му учат или работят на запад , а не в Русия
Пасито им е сипал с черпака![]()
Spekulanta (11-09-2019), Нерегистриран (6), kypa (12-09-2019)
Незнам дали е сипал или не ама той е един абсолютен предател видяхме го и него той с евреите се разбира защо ли? Не съм русофил нито русофоб нито американофил нито израелофил българин съм и само знам че доста българомразци които се правят на българи НИ СИПАХА НА НАС И РАЗТУРИХА ТАЯ ХУБАВА КИТНА ДЪРЖАВИЦА В КОЯТО СЕГА ЕДНА ШЕПА СА ОК ДРУГИТЕ ЛАПНИШАРАНИ СЕ ЧУДЯТ КВО СТАВА И ЧАКАТ ПОЖАРНИКАРИ И СОЦИАЛИСТИ ДА НИ ОПРАВЯТ които са също БЪЛГАРОМРАЗЦИ!![]()
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Учат и работят на Запад и продължават за шпионират за Русия е вероятния отговор...Шпионски сметки: Паси преброи 68 руски агенти само в посолството в София!
"Ако аз съм човек на отмъщението, в момента ще ръкопляскам на това, което се случва. През 2005 г. същият този "русофилски кръг” ме обвини в шпионаж в полза на Израел заради това, че като външен министър бях премахнал възможността Русия да има достъп до тайните на МВнР”, каза още Соломон Паси пред bTV. "
"Той иронизира русофилите у нас, като посочи, че такива у нас няма, защото, ако са - то децата им няма да учат на Запад, а в Русия."
https://www.dnes.bg/politika/2019/09...-sofiia.422473
То по принцип няма русофил , който да може да отговори защо деца му учат или работят на запад , а не в Русия
Пасито им е сипал с черпака![]()
Цялата работа май ще е кьорфишек, както всички публични арести. Хората са разпитвани и освободени, без да им се повдигат обвинения.Визирайки публичността на акцията срещу "шпионите" и датата, в която е извършена, можем да предположим, че това е провокация. С каква цел и кому е нужна? То при нас в България е пълно във политическата върхушка с агенти на влияние на най-различи страни, и на Щатите, и на Британия, и на Германия, и на Турция. И според мен тия на Кремъл не са най-многобройните, щото сега тенденцията е друга. Румен Петков предложи да се арестува цялото българско правителство, щото те всички са агенти на влияние на САЩПетков също добави, че "ако руският шпионаж има за авангард тези хора, значи руснаците са много зле".
Сега ми е много интересно какво ще се случи на 14 на язовир Копринка - нали там ще има ежегоден събор на русофилите, там жандармерия ли ще пратят,
или направо спецчастите ? И всичко това става в момент, когато очакваме от Русия да ни прати газ и да ни довърши АЕЦ-а . . .
Дипломацията ни направо избива всички видове морски обитатели, не само рибата . . .
Казващ щом ще купуваме от тях газ и то на едни и от най-високите цени в Европа и щом ще си плащаме да ни довършат АЕЦ , значи трябва да сме със свалени гащи и надупени към Русия по всяко времеЦялата работа май ще е кьорфишек, както всички публични арести. Хората са разпитвани и освободени, без да им се повдигат обвинения.
Сега ми е много интересно какво ще се случи на 14 на язовир Копринка - нали там ще има ежегоден събор на русофилите, там жандармерия ли ще пратят,
или направо спецчастите ? И всичко това става в момент, когато очакваме от Русия да ни прати газ и да ни довърши АЕЦ-а . . .
Дипломацията ни направо избива всички видове морски обитатели, не само рибата . . .
И руските тъпотии за историята да слушаме , как едва ли не точно па диктатора Сталин ( и последващата изолация на цяла Източна Европа) бил освободил Европа от фашизма , и да ни шпионират и да ни цакат, ние трябва да мълчим и само да им лижем, щото разбираш ли после няма кой да ни продаде газ на най-високи цени в цяла Европа ...
И не дипломацията, а този робския манталитет избива всички морски обитатели .....
Мразим всичко, свързано с Русия, обясняваме на целия свят как няма по-лоши хора от руснаците и как те са
виновни за всичките беди на България. . .
Обаче не излизаме от Руския форум на Руския брокер, с надеждата да получим някоя копейка за постовете,
които пишем, за да може да се пробваме с нея на пазарите . . .
И докато ги мразим до дъното на душата си, не спираме да работим за развитието на техния форум . . .
Аз ако толкова много ги мразех, нямаше да ми стъпи клавиатурата тука . . .
![]()
Изглежда някои от русофобите във форума са скарани с морала!Мразим всичко, свързано с Русия, обясняваме на целия свят как няма по-лоши хора от руснаците и как те са
виновни за всичките беди на България. . .
Обаче не излизаме от Руския форум на Руския брокер, с надеждата да получим някоя копейка за постовете,
които пишем, за да може да се пробваме с нея на пазарите . . .
И докато ги мразим до дъното на душата си, не спираме да работим за развитието на техния форум . . .
Аз ако толкова много ги мразех, нямаше да ми стъпи клавиатурата тука . . .
Направо се чудя администраторите защо ощо не са му сложили бам
Предполагам въпросния русофоб смята Сталин за руснак въпреки, че е всеизвестно, че СТАЛИН Е ГРУЗИНЕЦ![]()