Аз го търгувам на 4 часов фрейм , но да си призная много пъти и на дневна търгувам
И на двата фрейма правя анализ
Но да видим до къде ще я докарам днес![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ето пак поредния шиш при евро срещу долар. Това си стана стил на валутната търговия. Дреме с часове в рейндж от 2-3 пипа и изведнъж прави бързо движение 10-15 пипа. Причината може да е всякаква - туит на Тръмп, новина от ЕЦБ, слух или дори да няма такава. После почти веднага цената се връща в първоначалното положение. Не знам дали ви харесва, но съм сигурен че този сценарий е идеален за една част от участниците на пазара. Например големите играчи и брокерите. Съмнявам се, че за дребните трейдъри е добра подобна търговия. Дори да си в посоката на шиша трудно можеш да прибереш някаква печалба, защото трябват много добри рефлекси и да се справиш с рекотирането и слипиджа, които винаги са срещу тебе.Ето докато си говорим цената се върна от преди шиша. Сигурно има начин да се извлече печалба. Какво мислите?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не е много вярно...да ако си скалпер и влизаш без поставени стоп и профит може да те избучи... Ако имаш техническа подготовка и на базата на такъв анализ търгуваш, то винаги - Още преди да си влязъл в позиция - ще имаш ясни: Вход, Стоп, Таргет!
Аз спечелих в момента от това движение което следваше постнатия по-рано от мен анализ и нива...без да съм пред компа. Слагаш си Стоп и Таргет и не я мислиш повече![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Здравейти бре)
Аз на М5 гледам един триъгълник .... (не какъвто бих желал) )
И се чудя дали ше си хване надОлето)
Добра вечер, явно утре ще е Денят! Цяла седмица не се случи нищо интересно като цяло .
Според моите наблюдения, когато се заклещи така между две посоки обикновено избива в същата посока
в каквато е имало някакъв тренд на по висок фрейм от Н1 примерно. Така че според мен утре ще има пробив на еврото към 1.1450,
възможно е и да направят някакъв шиш надолу преди това, но това няма как да ми обърне нагласите а по скоро ще ми даде още
по добри нива за вход за покупка. Ще бъде интересно утре надявам се!
Днес са изчерпах емоционално направо да следя графиките, а не е станало кой знае какво, особено при еврото.