Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки си има гледна точка , да ти кажа
Ето аз например , нямам отворена позиция тук
Но ще изчаквам днес . да видя как ще затвори дневната свещ![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Днес съм голям късметлия с паунда. Взе ми лимитите точно преди да падне![]()
Наистина, не знам защо контрите тренда, за мен това е излишно и много рисково особено без стоп.
Корекция може и да има но мисля че ще е следващата седмица, но аз лично няма да я търгувам а ще я усреднявам през 100 пипса.
Първа цел 1.1500 а след това не знам как ще го направят за над 1.2000 но няма особено значение за мен тренд или рейндж.
Има отиграни тактики и за двете пазарни положения, единственото което ми трябва е да идентифицирам посоката.
ЗА кой тренд говориш, тоя на месечна, дневна или часоваНаистина, не знам защо контрите тренда, за мен това е излишно и много рисково особено без стоп.
Корекция може и да има но мисля че ще е следващата седмица, но аз лично няма да я търгувам а ще я усреднявам през 100 пипса.
Първа цел 1.1500 а след това не знам как ще го направят за над 1.2000 но няма особено значение за мен тренд или рейндж.
Има отиграни тактики и за двете пазарни положения, единственото което ми трябва е да идентифицирам посоката.![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Всички данни от САЩ в 17 часа бяха много на червено или поне такива са спрямо прогнозните данни. Мислех си, че това ще е повод да качат отново еврото над 1.14, но нищо подобно не се случи. Дали изобщо този фундамент има някакво значение или ни го показват колкото да мине време?![]()