Французите казват, че за да стане една гозба хубава с вино и виното трябва да е добро, да не се слага в ядене вино, което не става за пиене.
Французите казват, че за да стане една гозба хубава с вино и виното трябва да е добро, да не се слага в ядене вино, което не става за пиене.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (25-11-2012), фицката (25-11-2012), GGBG (25-11-2012)
Много бе... И аз съм приятно изненадана, че мъж, особено трейдър може да има подобни познания и умения.Бе тук много кулинари. Аз мога само салата да си направя. Е, и някой други работи. Ама веднъж като студент, реших да пържа яйца. Жената бе на изпит. Да, но съм забравил тигана с олиото на котлона, и то се подпалило. От там пердето. .......................Мани, мани.
Жената се прибира. А аз съм се качил на масата и търкам тавана. От тогава не пипам такива сложни съоръжения!!Е такъв ми трябва вкъщи!
Ами ти направо си се избавил за цял живот от готвенето още с първия опит.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (25-11-2012), GGBG (25-11-2012)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Абе я дайте някаква рецепта да се подсладим...с некое торте или нещо от сорта...
От опит ти казвам, че по-добре да няма различия. Най вече манталитетни. Колкото по-еднакви, толкова по-добре, стига да не са преки конкуренти. Какви допирни точки ще имат иначе - само на масата и в кревата ли? Всичко е много относително в действителност.
Я, кажи как да се ранят търговците, че да не им се провалят сделките, поради коремни болки?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Зависи от пола на търговецаОт опит ти казвам, че по-добре да няма различия. Най вече манталитетни. Колкото по-еднакви, толкова по-добре, стига да не са преки конкуренти. Какви допирни точки ще имат иначе - само на масата и в кревата ли? Всичко е много относително в действителност.
Я, кажи как да се ранят търговците, че да не им се провалят сделките, поради коремни болки?Ако питаш за себе си, аз моа да те нахраня
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
една много вкусна, бърза и ефтина торта:
продукти:
обикновени бисквити закуска(ако не се лъжа на житен дар имаха такива) 2големи пакета
кремче на др.откер жълти за варене 3бр
заквасена сметана 1 кофичка
захар 7-10 с.л.
пудра захар 2 с.л.
мляко 1,5л
какао (то е за поръсване така, че кой колко сака толкоз, може и без)
приготовление:
Взема се една тава и се натрошават вътре бисквитите, ама не да станат на прах ама и да не са на много едри парчета. Кремчето се сварява с млякото и захарта(може и по-малко захар да се сложи сичко е въпрос на вкус, кой колкото иска да му е сладко), за да не загори една тънкост, ако имате млековарка та...сложете го вътре да се свари кремчето докато почне да се сгъстява след това се изсипва при бисквитите и се разбърква за да може да няма суха бисквитка. Така тази смес се оставя да изтине. След това се взима заквасената(аз лично препочитам повече сметана за това голям кофичка)и се разбива много хубаво с пудрата захар, от разбиването и тя става като кремче. Като сте готови изсипвате в/х бисквитите така, че да се покрие тавата, най-отгоре се поръсва какао на прах, като това е рецептата така както са ми я казали на мене. Слага се в хладилника да изтине хубаво и след това се сервира целата тава на масата и почва едно копане с лъжицитеда ви е сладко!
п.с. като за поръсването отгоре, аз съм правил и с ядки смляни, шоко пръчици, настърган шоколад....кой квото му душата иска. Относто захарта в кремчето и след това тази в заквасената сметана....та аз лично предпочитам в кремчето да има малко повече захар то да е сладко, а в сметаната съвсем малко лично предпочитание....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?