Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От мен едно адресче и сладките и солените са супер.
http://www.take-a-cake.eu/za-nas
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На ОЛЕГ, ПИЛЕШКАТА КАША С КАРТОФИ
ПРОДУКТИ:
Половин пиле - бутчета и крилцата. Ако пилето е малко, значи цяло пиле. Моите пилета са по 1.8-2.2кг Много хубави големи пилета
Картофи, 2-3 големи
Лук
Червен пипер-една супена лъжица
Сол-една супена лъжица
Зехтин
Брашно за сгъстяване. 2-3 супени лъжици.
ПРИГОТВЯНЕ:
Пилето се запича в тенджерата или директно се сварява.
Оригинално рецептата е с запичане, аз избягвам запържването обикновено и директно го сварявам.
Ако директно се вари, без първоначалното запичане, след като се отпене в началото два три пъти, се прибавят лука, червеният пипер и зехтина.
Като се посвари месото, се добавят картофите и солта. Картофите са нарязани на кубчета като за манджа.
Накрая се добавя брашното. Брашното е хубаво да се запече лекичко, до промяна на цвета. След това се добавя малко водичка и после получената кашичка се сипва на тънка струя в тенджерата, като се бърка, до нужната гъстота
Това е
п.п. оригинално се прави с ШАРЛАН, но аз предпочитам ЗЕХТИН
Последна редакция от Oleg : 05-11-2013 на 16:23
Такамммммм.,,,,,
РЕДА нямаше ток и отиде до пазара.
ПРАСЬО доиде сезона на любимия ти ПРАЗЗЗЗЗ!!!!!
Значи РЕДА домъкна връзка ПРАЗЗЗЗ и други работи,
а за обяд набърже, че курсо се разбърза нагоре
забърка следното.
Надроби полоин струк ПРАЗ на колелца и го метна в
затопления тиган да се пържи. След минутка разбърка
ПРАЗА и добави четери бъркани яйца към праза.
Междувременно беше обелил и наразал три големички
червени ДОМАТА. Към тях добавил глава кромид лук
и няколко стръка ситно нарязан магданоз.
Сол поръси и другото ,,,,,,НАЛАЗВАНЕ!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бързо, лесно и вкусно -------------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег чадо,
не помня дали на теб разправях преди време,
че сложих в зелето и захар. Та да разкажа
цялата история. Четох публикация на един
професор по биотехнологии как требе да се
прави кисело зеле и как широко практикуваната
рецепта е изключително грешна от научна
гледна точка. Първо грешно е да се вадят кочани и т.н.
само се цепват зелките и се нареждат с кочана надоле
както са расли. Второ требе нужното количесто сол(2,4-4%)
да бъде предварително разтворена във водата.
Освен сол се добавя и 1 % кристална захар също разтворена,
защото ферментацията е млечно кисела. Другото грешно
е да се притаква зелето, че процеса е анаеробен и вкарването
на кислород допълнително забавя ферментацията. Захарта служи
освен за забързване на процеса и за създаването на основна среда,
а не на кисела такава в която се развиват патогенни организми(гадната ципа).
Сложих аз захарта, солта и залях бидончето. На 5-6 ден се беше
получило нещо с цвят като на мляко, гъсто и разтегливо. Към
десетия ден сока на зелето се беше избистрил и добил вкуса,
а зелето реално беше готово. От тогава си дърпам постоянно.
Професора беше казал , че за да се усети вкуса на зелето най-добре
е да се сложи 2,5 процента сол и 1 процент захар.
Зелето не можело да се развали по никакъв начин. Единственното условие
било да е затиснато поне под 10 сантиметров слой вода.
Аз бях сложил 4% сол, но онзи ден добавих още 1/3 количество,
че толкох бях вече изплюскал и не сложих допълнително сол.
Интересното е, че след три дни разсола пак побеля и се сгъсти,
а след още три дни отново се избистри.
Зелките са с многоо добър вкус и са пожълтели как си требе !!!
Супер зеле е без майтап. Поне засега !!
Охх, че ми се дояде !!!
П>П>Очаквам люти коментари на несъгласиЕ !!!
Ето отново рецептата на РЕДА за киселото зеле, че ФАФЛИЧКАТА и аз я искаме, но само аз се постарах да я намеря Фафле, искам 3 благодарности и целувки
Oleg, колко си услужлив само
Едната благодарност я имаш от мен, че на ная ще и трудно да дае три наведнъж
агге щгуещу щ ущ у4шщ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.