Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама вкусно, вкуснооо.
Аз хапнах салатка от маруля, червени репички, зелен лук, краставица, всичкото накуп с половин лимон сок и зехтин и сол, към гювеча с кюфтенца....много добра комбинация.
Да ми стане кис.мляко и да си направя, и таратор![]()
REDA (09-05-2013)
REDA (05-06-2013)
E тва е вече друга работа!!!
Хем вкусно хем здравословно!!!
То всеки може да метне нещо в тиганя да ПЪРЖИ,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (05-06-2013)
ПРАСЬО ти правиш все СВИНСКИ пръжки !!!
Все в тиганя меткаш да пържиш.
Забелязал съм го от отдавна!!!!
Верно е вкусно, но всичкото трейдър тука
ще го докараш най-малко до гастрит с
това ПЪРЖЕНЕ !!!![]()
Ми който не иска да пържи може да задушаваТехниката е същата, но вместо мазнина се слага малко вода или булъон
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (09-05-2013)
Можело значи.
ПРАСЬО РЕДА ще вземе малко да дремне,
че се чувства изморен.
Да пазих ТИШИНА ейй !!!)
![]()
REDA (05-06-2013)
Я да ви пусна една рецепта за подправка..... хм.... заливка за салати, мезелъци, че даже и за скара....
- половин авокадо
- 2-3 стръка чесън
- 2-3 см корен джинджифил
- сока на 1 лимон
тва сичкото в пасатора и става някаква магия........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.