ми злопаматен сикво да си , щом кат ти викат ,че си мотика тръгваш на вишУ , уж така на майтап , кво да си
![]()
![]()
ми злопаматен сикво да си , щом кат ти викат ,че си мотика тръгваш на вишУ , уж така на майтап , кво да си
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, натриев бензоат беше.Натриев бензоат се казва.
Вече се хванахме за зелетото Eli2356.
РЕДА пасе марули всеки ден!!!
Пък ако му се прияде кисело зеле
винаги може да си направи т.н. пареник
и след 2-3 дена е кисоло, но РЕДА обича
зелето всякак и може да си реже салатка
от зеле по всяко време стига да има
качествен матриал !!!!
Дано ти е било сладко. Нашето чака във фурната да бъде опечено за утре, нали е Поклади /Сирни заговезни/.
Сега ако споделиш и как се прави този пареник за 2-3 дни, ще съм ти много благодарна.
Откъде пък ти марули по това време.? За от магазина се знае, но да не би да имаш и домашен парник?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Така .... да продължим с една много добра идея - вертикално печене на зеленчуци, които после могат да бъдат сервирани като разстлана колода карти.
аз между другото отдавна съм теоретик в кулинарията, след като бях практик в продължения на 6 месеца - изхранвал съм 150 човека.
Един ден, без да искат ме изтърваха в кухнята на поделението. На майтап стартирах от миялното помещение - нямате си на представа за какво си говорим, вътре бе като в пещерата с насекомите от "Индиана джоунс и храма на обречените", но аз нямах вишу - съответно потенциал да разсъждавам многои реших съвсем практично да симулирам екзема от миялните препарати и така се наложи да ме повишат в ерархията - станах готвач.
Също така на майтап една неделя направих невероятна лучена яхния, в която нямаше грам месо, понеже предния ден с артелчика и още двама пича, мои набори, продадохме месото на съседното заведение до поделението ни - за пари, които после ги обърнахме на алкохол и други работи. ... но яхнията бе невероятна, хората питаха за още (не се майтапя)- направих една игра със запръжки и подправки и други подобни пинизи, ползвайки каквото бе останало. ..... както ида е .... да ви кажа и за един феномен - не бях ме пускали отпуска дълго време, да не казвам защо, и един ден се прибирам в къщи и онемях - тенджерата на майка ми бе голяма колкото черпака ми в кухнята на казармата (почти, ако щете вярвайте)...разликата в пропорциите между големите и малките кухни е голяма - нямате си и на представа, че и един таратор не можеш да го докараш на вкус понеже сте свикнал с други мащаби. .... и готвач значи съм бил![]()
пишкин момче бре.........................................
аз между другото отдавна съм теоретик в кулинарията, след като бях практик в продължения на 6 месеца - изхранвал съм 150 човека.
Един ден, без да искат ме изтърваха в кухнята на поделението. На майтап стартирах от миялното помещение - нямате си на представа за какво си говорим, вътре бе като в пещерата с насекомите от "Индиана джоунс и храма на обречените", но аз нямах вишу - съответно потенциал да разсъждавам многои реших съвсем практично да симулирам екзема от миялните препарати и така се наложи да ме повишат в ерархията - станах готвач.
Също така на майтап една неделя направих невероятна лучена яхния, в която нямаше грам месо, понеже предния ден с артелчика и още двама пича, мои набори, продадохме месото на съседното заведение до поделението ни - за пари, които после ги обърнахме на алкохол и други работи. ... но яхнията бе невероятна, хората питаха за още (не се майтапя)- направих една игра със запръжки и подправки и други подобни пинизи, ползвайки каквото бе останало. ..... както ида е .... да ви кажа и за един феномен - не бях ме пускали отпуска дълго време, да не казвам защо, и един ден се прибирам в къщи и онемях - тенджерата на майка ми бе голяма колкото черпака ми в кухнята на казармата (почти, ако щете вярвайте)...разликата в пропорциите между големите и малките кухни е голяма - нямате си и на представа, че и един таратор не можеш да го докараш на вкус понеже сте свикнал с други мащаби. .... и готвач значи съм билу кенеф да го заключат гладно нема а остане
![]()
![]()
Ами от магазина,,,Да, натриев бензоат беше.
Дано ти е било сладко. Нашето чака във фурната да бъде опечено за утре, нали е Поклади /Сирни заговезни/.
Сега ако споделиш и как се прави този пареник за 2-3 дни, ще съм ти много благодарна.
Откъде пък ти марули по това време.? За от магазина се знае, но да не би да имаш и домашен парник?
Пареник лесно се прави.
Нарязваш на ситно една зелка
и го слагаш в една тенджурка.
Меткаш една лъжица сол и една
лъжица захар. Объркваш.
След 2-3 дена се е вкиснало !!!
Може и повече от една зелка.
----------
ДЕФЕКИРА !!!
..........................................
Eli2356 (23-03-2013)
anonimen komardjia (17-03-2013)