Уф, Сакси... казах да изтриеш само цитата на моя пост, не целият ти отговор към мен, но нищо... вижда се поне на какво съм отговорила от цитата ти в моя пост. Днес режеш всичко наред.Кротко бе алфи кротко бе аз ти предложих само дупето си да замажеш пък ти сега и риба искаш да му слагаш
.................................................. ......................................
Прочее, прощавай ,просто не можах да се стърпя на шегата
Разбира се че си сто процента прав и аз съм виновен за това че те нападнах ,ама не успях да се сдържа
Сипя си главата с пепел няма да се повтори![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми ти го ошашави Човека маТва напрай онва напрай и той та гледа таквоз мазно парче с хубави боцки и му работи фантазията, та направо секирата извади
Ели ще ме обичаш вечно в богатство и охолство и ще ми правиш ли най-хубавите изненади в кревата
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (05-06-2013)
не може да се шегуаш в тема за храната..по този начинКротко бе алфи кротко
.................................................. ......................................
Прочее, прощавай ,просто не можах да се стърпя на шегата
Разбира се че си сто процента прав и аз съм виновен за това че те нападнах ,ама не успях да се сдържа
Сипя си главата с пепел няма да се повтори
както и на маса...............
виртуалната ти изява не бива да престъпва норми ,които не би нарушил извън нета..........
тия тикви дето те подкрепят, ти гледат сеира ,а ти като малоумник им угаждаш............??????
не бива да си завираш органични отпадъци в устата и после да и търсиш рецепти да и угодиш !винаги ще вони!
жал ми е за теб ,дано да е някаква остра форма която ще отмине.............
уважаваи правото на нормалните да си останат нормални ,като им спестяваш подобни шегички................../теоретично срещу теб в нета може да се крие непълнолетен.......тогава какво?
малко отговорност требе/
ако горе написаното те възмути , значи оправия за сега нема.
приеми го като добронамерен опит да те накарам да се замислиш за важните малки неща!
пп ФИЦКО да ме прощаа за спама............
Последна редакция от alf : 26-01-2013 на 19:24
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Не си единственият с този проблем - и аз често обичам да изкарвам наяве голата истина...Ми аз съм си така Дракончето треми дреме че като блъвне да не си наоколо Ама хората за това ме мразят и до някъде ме уважават щото ми цапната устата и често пъти казвам истината пък тя боли
Е , гледам и да не прекалявам ама пък не винаги ми се получава
Грешен съм ази, грешеееен
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не е спам, а дискусия.........................../теоретично срещу теб в нета може да се крие непълнолетен.......тогава какво?
малко отговорност требе/
ако горе написаното те възмути , значи оправия за сега нема.
приеми го като добронамерен опит да те накарам да се замислиш за важните малки неща!
пп ФИЦКО да ме прощаа за спама............Тези деца родители нямат ли, за да ги научат как да разграничават добро от зло, плява от злато
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (05-06-2013)
А ти сега мен искаш да ошашавиш с този въпрос.А жена ти знае ли или ще научи постфактум? Щото аз моя мъж го подготвям постепенно... все пита какво е това прасе, дето те разсмива постоянно и не може да повярва, че мога да проявявам дълбоки чувства на симпатия към животни.
.... Ето, успя да ме ошашавиш - почнах да дрънкам врели-некипели, но секира няма да вадя сега за разлика от Сакси - Коледа е далеч... ще ти отговоря като ми дойде нормалният разсъдък........................... дойде ми - Ами с първото мисля, че няма да имам проблеми, с второто - зависи от поведението ти през последните 24 часа - ако не си ме разочаровал дълбоко и фатално, сигурно и това ще мога.
..........Щом от един аватар вади секира, като ме види цялата пък сигурно снайпер ще извади.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 26-01-2013 на 20:07
Е кви са тез глупости сега " твойта жена, моят мъж"А ти сега мен искаш да ошашавиш с този въпрос.А жена ти знае ли или ще научи постфактум? Щото аз моя мъж го подготвям постепенно... все пита какво е това прасе, дето те разсмива постоянно и не може да повярва, че мога да проявявам дълбоки чувства на симпатия към животни. .... Ето, успя да ме ошашавиш - почнах да дрънкам врели-некипели, но секира няма да вадя сега за разлика от Сакси - Коледа е далеч... ще ти отговоря като ми дойде нормалният разсъдък........................... дойде ми - Ами с първото мисля, че няма да имам проблеми, с второто - зависи от поведението ти през последните 24 часа - ако не си ме разочаровал дълбоко и фатално и сигурно и това ще мога.
Тройка и четворка ли ще правим или ще си се плющим двамката
Що трябва да намесваме външни ора в наща връзка ?
Поведението ми ще е скандално и провокативно![]()
REDA (05-06-2013)
Някой ще вземе да помисли, че говорим на сериозно и после ще трябва да даваме отчет как е там във вечността като почнат любопитните въпроси.Въпросът ти е риторичен, но щом питаш да кажа изрично все пак - предпочитам само двамата. Именно затова повдигнах въпроса, но в такъв случай ще трябва докато сме заедно да не включваш камерата на домашния тв, нито на пц, както и на никоя друга техника, т.е. никога. Също и звука, че се чува/гледа даже и на обратната страна на земното кълбо. Същото важи и за мен. Така определено няма да се намесват външни хора
Скандално и провокативно, но в само добрия смисъл, за да са гарантирано такива и моите изненади.![]()
Пп: deleted
Последна редакция от Eli2356 : 26-01-2013 на 22:09
REDA (05-06-2013)