Зависи от импулса НасеАко е силен затварям 1/3, защото има потенциал, а ако е слаб 1/2
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз обикновенно ги затварям на 1/2....проблема е като ми се стори ,че видя нов вход и пак отварям на 1/2 и доста често е грешно.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре е също така , като влизаш в позиция първият връх/дъно да е на не по-малко от 13-14 пипа. така ще имаш възможност да затвориш частично на поне 10 пипа профит.
а и риска при по-близък суинг обезсмисля влизането в сделка
ПП фицката ,
на раленков обяснявам , не на тебе. да'н си помислиш нещо ?само ти продължавам мисълта![]()
Фрицката, стига лъгал народа
Желъди за добро праси ,не се търсят по връовете ,ами се намират по долищата
ПП А бре как нещо което прави за цял ден една фигура ще направи за 5 минути кажи речи половината от нея
Да беше рекъл 5- 10 пипса![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Oleg (19-10-2012)
Не знам 30% от средно дневното отклонение ми се вижда много.
Колко време го чакаш това да ти се случи
Ако вече си в позиция и тя е печеливша и печалбата ти е 30% от среднодневното отклонение тогава е друг въпроса но ако още не си влязал ще има да чакаш за 30% отклонение Рядко ще се случва
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Почти всеки ден Сакси, зависи колко инструмента наблюдавашНе знам 30% от средно дневното отклонение ми се вижда много.
Колко време го чакаш това да ти се случи
Ако вече си в позиция и тя е печеливша и печалбата ти е 30% от среднодневното отклонение тогава е друг въпроса но ако още не си влязал ще има да чакаш за 30% отклонение Рядко ще се случва![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН