Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Днес на един интересен индикатор попаднах който има интерес може да го види и да си каже мнението
http://www.brooky-indicators.com/par...stance-levels/
Мерси за труда ти по картинката, разбрах нещата който показваш..., но като отворя позиция се почва чудене лимита къде да е, стопа дали да е там...
....не съм изчел Брукс (за сега) което е недостатък ,като добавим и новашка неувереност положението често не е на добре...
Глей кво става:...входовете са идеални според мен, обаче натам се почва гелпене
![]()
Насе в повечето случаи 1-ва цел на поръчкъта ни е предишен връх или дъноЗатваряйки там част от позицията, гарантираме сигурна печалба Едва тогава, съветвам аз, да се мести стопа на + или 0 и да затворим ако има явен признак за обръщане
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Как решаваш каква част( 1/2, 2/3,....) от позицията да затвориш при първи връх/дъно ...може би ми е ранко да определям с някаква точност таргетите и като за начало ще трябва да затварям 2/3 от позицията...
Nasko (19-10-2012)