това вече ще е интересно................................ .......................... :д
това вече ще е интересно................................ .......................... :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди малко по БТВ казаха че правителството е вдигнало три данъка и този ще е четвърти плюс забраната за пушене по заведенията и сини и зелени зониза някои просто ни чака светло бъдеще
![]()
много съм се смял на това, но за жалост е истина![]()
и да не забравиме, най-много обичам да ми се обаждат познати, за да им свърша няква услуга свързана с моята работа....т'ва ми е едно от любимите и като направя няква физиономия се тегавия дето не обича да прави услуги....
Последна редакция от драгата : 15-10-2012 на 19:17
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
greedy (15-10-2012)
Броят ли и данък сгради ? Поне в София и той се вдига чувствително, след новата категоризация ? Ами то няма нищо чудно в това което правят. По принцип социалистическите правителства винаги харчат много и съответно вдигат данъците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
cyrano, Не знам какво точно броиха по новините на БТВ ама дървото ще е дебело с тия данъци и безработица които са ни налегнали
За данък сгради в София нямам против да се вдига, като имаш собственост , трябва да се плаща. Да се инвестират парите в инфраструктура и съответно да се подобрява облика на града.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А нямаше ли някаква идея за данък и на пенсиите
Не съм много сигурен но май и такава идея се беше родила в нечия глава......................
Е на пенсиите поне няма да има. Не че нас това ни засяга кой знае колко де. Беше станало някакво недоразумение , няма да им слагат.
Пряко не ни засяга а косвено.
Баща ми беше побеснял по едно време в къщи ( не е достатъчно, че не ми дават пълната пенсия, не я актуализират както е по закон вече 4 години а ми сега и данък) радвам се, че поне такъв данък няма да има![]()