явно ще го има......кофти е ама явно навсякъде го има.....ще бъде около 5 %,което не е кой знае колко......
явно ще го има......кофти е ама явно навсякъде го има.....ще бъде около 5 %,което не е кой знае колко......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от драгата : 11-10-2012 на 09:52
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
rosen_donev, пропуснал съм да сложа линка
Ето го: http://www.numbeo.com/cost-of-living/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Една от целите е именно такава,да провокира инвестиционно мислене у хората.Другата цел е реални приходи в хазната.хахах аз за това не казах 2...мислех да предложа 5, ама ми се видеха малко, па камоли за 2
аз лично бих потърсил няква инвестиция в произвеждане на био продукти....(като искам да отбележа, че грам си нямам и идея от тази работа и изобщо нямам и предства какъв капитал би трябвало за такова нещо, ест ако имам такава сума тогава бих се позайнтересовал и то много)
Вчера в една статия четох,че на 20 бона депозит 70 лв ще е данъка.....ако лихвата ти е да кажем 7 % годишно лева....за данъка излиза към 5%...така четох нз
драгата (11-10-2012)
така е, ама аз да ти кажа живея в краен квартал на сф, тук няма блокове само къщи, уникално е...живея в селце до града....на мен много ми харесва(това е друга тема)....
та те тука има възрастни хора които са имали земи, съответно са продали на фирми за да строят хипер маркети и тн....и парите са им в банки и живеят от лихвите...така съм чувал, и от това което виждам мисля, че има някаква доза истина...та тези възрастни хора, мисля, че в края на пътя си им е много по-добре да си теглят малката лихва и да си я добавят към мизерните пенсии и да си живуркат що годе добре, отколкото да се чудят как и къде да инвестират....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Oleg, това е лост на държавата, чрез който да влияе върху икономиката. Да принуди спящите пари да работят! Вместо да си ги държиш в банка, да ги инвестираш в нещо с по-висока доходоностност. По този начин се стимулира цялата икономика.
Това че на нас не ни отърва да сме в Европа, а да си я караме по стар, социалистически начин е друг въпрос.
Въпроса е принципен и не виждам защо толкова се драматизира(всъщност виждам,че дори се опитват и да го политизират),но това е друга тема.Значи до сега банките като намаляват лихвите по депозитите,а оставят тези по кредитите високи,никой не протестира а те реализират огромни печалби.Нима вложителите не са по-ощетени?Сега ако се въведе данък се надава страшен вой,въпреки,че тези пари от данъка ще влезат в бюджета и ще се върнат пак при хората.така е, ама аз да ти кажа живея в краен квартал на сф, тук няма блокове само къщи, уникално е...живея в селце до града....на мен много ми харесва(това е друга тема)....
та те тука има възрастни хора които са имали земи, съответно са продали на фирми за да строят хипер маркети и тн....и парите са им в банки и живеят от лихвите...така съм чувал, и от това което виждам мисля, че има някаква доза истина...та тези възрастни хора, мисля, че в края на пътя си им е много по-добре да си теглят малката лихва и да си я добавят към мизерните пенсии и да си живуркат що годе добре, отколкото да се чудят как и къде да инвестират....
Въпроса е принципен и не виждам защо толкова се драматизира(всъщност виждам,че дори се опитват и да го политизират),но това е друга тема.Значи до сега банките като намаляват лихвите по депозитите,а оставят тези по кредитите високи,никой не протестира а те реализират огромни печалби.Нима вложителите не са по-ощетени?Сега ако се въведе данък се надава страшен вой,въпреки,че тези пари от данъка ще влезат в бюджета и ще се върнат пак при хората.
masta, прав си. Сега някой ще се опитат да печелят дивиденти. А функцията на държавата при пазарна икономика е да намери начин да стимулира оборота на капитала. Щото само при оборот имаме и генериране на нов капитал. Имаме производство и възпроизводство.