Младо си и зелено още СтоевТова дълга връзка, затвърдена с много ......
Драма няма
Ефче що така чезнеш, липсваш на всички Ти в женски битки не щеш ли да участваш![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на втора линия, до слончето и гуфи, ми се чини и едно розово прасенце![]()
) Браво браво темата почна да си заработва заглавието .......
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
В главата ми е пълно с цветове, затова и животът ми е шаренДавам ти подарък, мрънкаш , сменям го, пак мрънкаш
На теб не може да ти се угоди явно и затова си прибирам подаръците, а пък ти си остани с пръст в ........
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН