С толкова не изчезва за съжалениеНе можеш да запълниш времето както би било по-интересно. А тая година засега излиза, че е малко по-зле от 2012-та струва ми се, ще видим докрая
Никога в петък.
Само при чист сигнал въпреки , че е петък.
Да като през останалите дни.
С толкова не изчезва за съжалениеНе можеш да запълниш времето както би било по-интересно. А тая година засега излиза, че е малко по-зле от 2012-та струва ми се, ще видим докрая
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то пак ще си гледам графикитеНо няма да очаквам да има особен екшън. Освен ако фундамента не доведе до такъв. Но не знам, надали ще има някакви значителни ефекти. То толкова много приказки се изприказваха последно време, а реално цената не прави някакви големи амплитуди
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
движенията колкот и да са хубави... файда йок... важното е с къв обем и в коя посока си
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е то и аз обикновено декември го отписвам,защото много празници и поводи за пиене има![]()
най-важното е леф-меринджействотопосоката... не е чак толкоз важна колкот си мислиш
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.