Испания, САЩ, Куба, Мексико и Алжир. Навсякъде ми хареса
Но по-хубава от милата Родина , няма.
Испания, САЩ, Куба, Мексико и Алжир. Навсякъде ми хареса
Но по-хубава от милата Родина , няма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля една екскурзия до Дубай да си направя. Върнах се от Италия, добре си изкарахме. Сега мислим за нещо по-екзотично. Незнам изобщо Дубай дали е добра идея. Много влогчета съм гледал и като че ли не бих се навил, по-скоро към Катар клоня.
Няма да откажа посещение в Иран или Ирак, но доколкото знам там полетите са олеле майко, много се чака и лети. Направих си труда да потърся, еми не беше чак толкова много, нещо от рода на 9 часа най-бързия и около 21 часа за най-дългия полет.
Ако имате други предложения, в очакване съм.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (12-04-2024)
Към арабския свят нещо те влече?
Дубай вече стана мнго тривиално.