Добри дан!!!)
Нещо днеска закъсахме със сигналите.
Някой някъде нещо да вижда????![]()
Добри дан!!!)
Нещо днеска закъсахме със сигналите.
Някой някъде нещо да вижда????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (22-06-2017), kypa (08-07-2017)
благодаря за вниманието.... ама на мен не ми изглежда така на графиката - ново дънце има (ама връща после), мувингите са си с лек наклон (като за пробив на рейндж) надолу и започват да се разширяват .... но пък връщането в рейнджа май е в повечко
- аз бих я взела, но ще излезна на доджито 3 бара по-късно
не споря - разсъждавам си на глас- и да става приказка
![]()
Безплатен обяд няма!
REDA (22-06-2017), toranagasan (22-06-2017), kypa (08-07-2017)
Добър ден !
Евентуално кабела може да пусне сигнал.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (22-06-2017), REDA (22-06-2017), kypa (08-07-2017)
РЕДА ще чака. То кво да прави друго,,,,,
Поразгледах по-големите му графики.
КАБЕЛА като цяло е в рейджовица след
50 фибо корекция по дневна графика.
5 минутната още не става за нищо. Нали???
Да не се чудите от где идва фибото.
РЕДА обиа да си пуска фибо-мибо на 15 минутна на дневния
ход на вчерашния ден. Щото се вижда разни,,,,,
Та 61,8 фибо горе доле на вчерашното покачване
и от там еваш еваш на горе. Та още уж няма, обаче КАКА 60
на 5 минутна,,,,,,,,
![]()
toranagasan (22-06-2017), borkooo_pz (22-06-2017), kypa (08-07-2017)
Е вече наистина не става.....5 минутната още не става за нищо. Нали???
Ще пада чакане май май...........![]()
kypa (08-07-2017)
Това е стратегия за тренд а както виждаш си има поведение на рейндж...това не е сигнал просто и за мен......благодаря за вниманието.... ама на мен не ми изглежда така на графиката - ново дънце има (ама връща после), мувингите са си с лек наклон (като за пробив на рейндж) надолу и започват да се разширяват .... но пък връщането в рейнджа май е в повечко
- аз бих я взела, но ще излезна на доджито 3 бара по-късно
не споря - разсъждавам си на глас- и да става приказка
Хубав филтър може да бъде половинката на пробива дето почва сетъпа да прескача значимите връхчета/дъна (дето движението ги пробива).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
toranagasan (22-06-2017), REDA (22-06-2017), Happy68 (22-06-2017)
Днеска понеже нийййде сигнал и само КЕКЕРЧЕНЕ
в стил дизелово каканижане!!!!
Някъде нещо като сигналче???
Че обяд стана, а,,,,,,![]()
kypa (08-07-2017)
На евройеничката на една минутка имаше нещо дето вероятно можеше и да мине за сигнал по таз система, ама даже и по 2 минутка изглежда кофти, пък нагоре да не говорим.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.