ами аз вече отговорих за себе си. Най-лесния начин е да се отдели мах 15 мин време и да се мине през отделните таймфреймове. И не трябва да се забравя, че това е МОДЕЛ/СЕТЪП - НЕ е система.
Това е за всички, не само за теб![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kypa (31-05-2017)
по- точно 50 % , понеже втората хваща нулите около чертата, според мен ,тотална щета и грешен (нисък )вход в тоя бар подобен на спининг топ , показващ умора ,колебание за надолу) и после бавен изход респективно , за втората .......
пп/ако е искал да влиза толкова ниско , трябваше да е още горе ( агресивно)при влизането на бара/м/у МА-тата или поне при пробива отдолу на тялото на бара а не в сянката му , а при появата на почти чук ( дъното)с толкова дълга долна сянка е трябвало да се е изнизъл там или поне на следващия бар...
Последна редакция от RyMu : 26-09-2012 на 16:05
anonimen komardjia (26-09-2012), kypa (31-05-2017)
ей тук си позволих да отбележа, къде би трябвало да са входовете - с черни стрелки, удебелени
----------
ако се обръщаш към лице от мъжки род, защо използваш моя пост?по- точно 50 % , понеже втората хваща нулите около чертата, според мен ,тотална щета и грешен (нисък )вход в тоя бар подобен на спининг топ , показващ умора ,колебание за надолу) и после бавен изход респективно , за втората .......
пп/ако искаше да влизаш толкова ниско , трябваше да е още горе ( агресивно)при влизането на бара/м/у МА-тата или поне при пробива отдолу на тялото на бара а не в сянката му , а при появата на почти чук ( дъното)с толкова дълга долна сянка е трябвало да си се изнизъл там или поне на следващия бар...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, благодаря, за корекцията по графиката![]()
определено има много неща за изкусоряванена мене след като е минал деня ми е много лесно да слагам стрелките къде е трябвало да се влиза, само, че днес докато следях цената и малко по-трудно ми се стори...ама мисля, че с времето ще коригирам входовете си
п.с. с това изказване не искам да подценявам знанията ти по тази стратегиянадявам се да ме разбереш какво искам да кажа
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
kypa (31-05-2017)
kypa (31-05-2017)
draganov.t, аз това го правя вече 4 години и за мен е много лесно да ги позная. Търгувам си мои правила - ей сега примерно се пробвах на паунда, на 15 мин, ама не ме огря
правя корекциитепо графиките, защото на всеки, който започва му е необходим някакъв страничен поглед. Аз лично предпочитам бара да е затворил между МА-та, не извън - иначе не влизам. И.... напълно разбирам, какво искаш да кажеш.
----------
%-тите са си мои,като имаш коментар по графика - пусни го с графиката. Сега вече е късно де.
![]()
kypa (31-05-2017)
kypa (31-05-2017)
естествено ,че са си твои , затова казах ,че според мен са 50![]()
kypa (31-05-2017)
Може
предполагам, ще се ориентираш. При 1 имаме затваряне между МА, а при 2 - нямаме. За Грийди това не е от значение - той гледа 15 мин, а пък аз нея я гледам по-малко, даже хич, бих казала. Ако затвори над 3(лилавата) преминавам на друг модел вече, който не е тема за обсъждане тук.
http://prikachi.com/images/238/5313238b.gif
----------
да, ама според оригиналната версия не са 50, ами са си 100,