Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (26-06-2017), kypa (08-07-2017)
Язе бих ги погледнал на по-малък таймфрейм и да търся продължаващ сеТЪП евентуално.
Кабела на 5-15 минутки има(ше) ли за 9/30? То там на ~1.27491 има и пивот ниво, по мойте сметки му е позволено да върне до него вместо до малко по-малко без да разваля сеТЪПа.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
и аз този сигнал го дебнех,и накрая го изпуснах
сега има индикации при евро /йена и паунд/Йена,но дали ще се развие![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
Продължаващия сетъп за надоле евентуално може да бъде някакъв слаб опит за връщане нагоре (пробив на връхчетата на тез чукове-мукове пин барове) и при провалянето му директно да се влиза.
Евройеничката кофти, кабела и то няма сили за надоле сякаш. Ама за кабела рано още да се каже.
Пък паунд-йена някъде по средата сигурно.
borkooo_pz (26-06-2017)
kypa (08-07-2017)
Е да де, туй имам предвид и аз - сигнала технологично е малко по-надоле, 1.2740 примерно, обаче заради пивот-нивото да може да му се прости компромис.
И наистина е кофти сигнал де, ако изобщо има.
Не знам за вас, но РЕДА таз чертЪ му искара една надница.
Цялата картинка му звучи доста учебникарски на РЕДА и
го е срещал по книгите и затова е метна графиката тука.
Дето се вика, подкрепа, подкрепа, подрепа, на 82, а след
това бита съпротива дето може да се ползва за отскок.
То и американскикте данни помогнаха де,,,,
П>П>Не казвате нищо????
Бихте ли го взели??? Достатъно аргументи ли е имал РЕДА???
Последна редакция от REDA : 26-06-2017 на 15:31
borkooo_pz (26-06-2017), wannabe (26-06-2017), privelege (26-06-2017), КинО (26-06-2017), kypa (08-07-2017)
Ами честито, Редник. Аз успях да хвана само няколко пипса от цялото движение след данните, но и те са нещо.
Сега чакам къси, на по-високите фреймове изчаквам за потвърждение за пробив, утре вече късите ми може да са факт. Идеята ми е за 1.1020, на базата на японските свещи!
Между другото, аз рядко използвам средни, единствено 200-периодна използвам по графиките, така че колкото и учебникарски да е примера, не съм го забелязал![]()
РЕДА ..... Немил Недраг ..... обикаляш по съседските теми ......
А разни НемИти .... Недраги .... вършеят в твоята![]()
REDA (26-06-2017), toranagasan (26-06-2017), kypa (08-07-2017)