Мисля, че за 6 страници с мнения се изчерпа отдавна въпроса защо валутите се търгуват по двойки, така че предлагам за последващи дискусии да се намери подходяща тема или да се открие нова!
Успех!
Мисля, че за 6 страници с мнения се изчерпа отдавна въпроса защо валутите се търгуват по двойки, така че предлагам за последващи дискусии да се намери подходяща тема или да се открие нова!
Успех!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте , нов съм във форума , и като цяло нов в тъговията( засега само демо).Имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой от по опитните тук ми отговори ня тях.
1.Какво губя ако депозирам 1000 $ в **Pro (примерно) и при ливъридж 1:100 доколкото съм разбрал, ще оперирам в трейда с 100 000$, и да кажем зануля сметката.КАКВО ГУБЯ.1000$ който съм депозирал или 100 бона с който съм търгувал , и да кажем **Pro ще си търсят.
пак по този въпрос четох в една Бг страница пишшеше че се губи само депозита....... и затова ви питам като по опитни в този случай какво губя.
2.относно трейдер бг , предлагат някакви безплатни курсове........имали файда от тях, за начинаещ като мен.
3.пробвам се в едно демо от известно време , логично е да се пробвам с реални пари някаде , не ми се ще да е Бг саит.Дайте ми съвет за добър и коректен трейдър при който да си открия сметката.
благодаря предварително.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей, Spider82 и Добре Дошъл!
По първия ти въпрос...загубата ти ще бъде единствено депозираната от теб сума, която всъчщност е обезпечение на отпуснатия от брокера заем (левъридж). Колкото по-висок е той, толкова по-голям риск понасяш.
Безплатните курсове са вариант, от който може да се възползваш. Дали ще посетиш курс на Trader.bg или на друг брокер, все ще се запознаеш с основните неща...може да навлезеш и в Техническия анализ. Курсовете се водят от колеги икономисти, които могат и да ти разяснят по-подробно основните икономически показатели и тяхното място във Фундаменталния анализ.
С Bulgaria-forex.com и InstaForex ще може да търгуваш без първоначален депозит при реални условия. Имаш шанс да изпробваш възможностите си, без да изгубиш свой капитал. Ако реализираш печалба, може да я изтеглиш!
Успех!![]()
Ratetouilli (27-11-2011)
Здравей,Привилидж
Какво предлага в момента ИнстаФорекс,като имаш в предвид „без първоначален капитал“.
За всеки пост, отговарящ на правилата на форума, ще получаваш определен бонус, който се прехвърля в началото на всеки месец в сметка при нашите партньори InstaForex. Повече информация за кампанията може да прочетеш ТУК
Ratetouilli (27-11-2011)
Отдолу под аватара виждаш ли: Accumulated bonus: Значи за всеки пост във форума, получаваш бонус 30 цента. И на края на месеца бонуса ти го привеждат по сметка в инстата. И вече можеш да търгуваш на реал с тези мънгизи. Бонуса не можеш да го теглиш. Но спечеленото отгоре, можеш! Само трябва да си регистрираш сметка, и по-често да влизаш във форума!
Губиш само депозита си от 1000 долара, който си внесъл. При определен процент загуба/различен е при различните брокери/ получаваш маржин кол и малко след него ти затварят акаунта.Здравейте , нов съм във форума , и като цяло нов в тъговията( засега само демо).Имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой от по опитните тук ми отговори ня тях.
1.Какво губя ако депозирам 1000 $ в **Pro (примерно) и при ливъридж 1:100 доколкото съм разбрал, ще оперирам в трейда с 100 000$, и да кажем зануля сметката.КАКВО ГУБЯ.1000$ който съм депозирал или 100 бона с който съм търгувал , и да кажем **Pro ще си търсят.
пак по този въпрос четох в една Бг страница пишшеше че се губи само депозита....... и затова ви питам като по опитни в този случай какво губя.
2.относно трейдер бг , предлагат някакви безплатни курсове........имали файда от тях, за начинаещ като мен.
3.пробвам се в едно демо от известно време , логично е да се пробвам с реални пари някаде , не ми се ще да е Бг саит.Дайте ми съвет за добър и коректен трейдър при който да си открия сметката.
благодаря предварително.
Отиди на някой безплатен курс, няма да ти навреди,но прегледай програмите им преди да отидеш какво точно те интересува.А почти всички брокери предлагат безплатни курсове за базисните понятия. Трейдър са на тяхна платформа,ако имаш въпроси по платформата им предполагам че няма да ти откажат да ти обясняват в онлайн чата.Не съм ги пробвала, но с другите български брокери не съм имала проблем да ми отговорят и на такива въпроси, винаги пробвам чата още на демото, преди да отворя реална сметка.
А българските брокери не са чак толкова много.
Делтасток, Бенчмарк,Варчев, Трейдър, Булброкърс и още няколко, хващаш и избираш някой.
А кой ще избереш зависи от това какво искаш от него.
За Инстата Привиледж ти е отговорил, че мвоже да търгуваш и с бонусите от писане.
А Привиледж, на нас защо не ни отговаряш, да не сме те разсърдили нещо![]()
Каквото съм го попитал привиледж, винаги ми е отговарял. Новак трябва да вземем опит от него. Той е в колектив, и работят от декември месец миналата година с ПАММ сметка! И може би е единствения от тук коментиращите, дето е теглил мънгизи от инстата. Така че трябва да го притиснем малко до стената!
Е аз нали затова питах във връзка с нашата идея да сподели опит, но той не споделя, а ни чете, нали е модератор, та затова питах дали не сме го обидили.Каквото съм го попитал привиледж, винаги ми е отговарял. Новак трябва да вземем опит от него. Той е в колектив, и работят от декември месец миналата година с ПАММ сметка! И може би е единствения от тук коментиращите, дето е теглил мънгизи от инстата. Така че трябва да го притиснем малко до стената!
Привиледж, би ли ни казал как с иорганизирате работата в екипа.
https://forum.bg/showthread.php?19-P...staForex/page3
https://forum.bg/showthread.php?215-...2337#post12337
Правилата си ги изготвят вече самите трейдери в екипа. Това предполага че днес трябва да сме поне 8 часа заедно! Някакви други идеи?