МИ то в тях,цял живот са били парите.......къде са им слабите места...освен да не казвам кой...преди еди си колко години....
МИ то в тях,цял живот са били парите.......къде са им слабите места...освен да не казвам кой...преди еди си колко години....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей дружеВинаги ми доставя удоволствие да ти чета постовете
Аз отдавна съм го открил граала, щот е нищо повече от най-висшето създание на таз планета. Всеки един от нас е граал, ама някои така и не го намират цял живот
Слушай сега един виц ................................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Една мишка си хванала за гадже прилеп. Отишли те вечерта в мишешката дискотека. Като я видели приятелките и прихнали да се смеят и я питали :
- Ама къв е то грозник с тебе ?
Пък нашта се фръцнала и вика :
- Грозник, грозник ама е пилот !![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (20-09-2012), GGBG (21-09-2012), драгата (21-09-2012), Svilen (22-09-2012)
На мене повеке ми хареса оня за катеричката дето намерила бутилка водка и я изпила и на сутринга и дошло на ум защо цял живот се е хранила само с лешници и шишарки
................................
Матрицата за мт-5 цата я пуснах ама нещо не ще да става на Свети Граал
Да на бак теста е голям Свети Граал - много печели
Пуснах я пробно от три дена
На първия ден изкара 2000 долара върху 10000 долара акоунд и аз се окококрих,
на втория ден ги изгубиче малко потъна,
днес третиая ден се върти като калайджия около там от където почна
Май и тоз път няма да я бъде ,ама поне ме одобриха и допуснаха до шампионата, барем и аз ще участвам ,барабар Петко с мъжете.
:yahoo
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Успех СаксиАма що си губиш времето с тез състезания
Ти барем вдяваш от пазара и можеш енергията да я превръщаш в $$$$$$$
Кажи за катерицата![]()
Ми то е като тото или лотария, пущаш билетчето и плащаш с изгубено време вместо с пари
Поне си пуснах билетчето.
За Катеричката не го ли каза ти вица бре ,дето намерила бутилка водка и се напила и на сутринта се зарекла цял живот до не пие а да си се храни само с лещници и бистра вода От тогава не я знам какво е направила
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ми то е като тото или лотария, пущаш билетчето и плащаш с изгубено време вместо с пари
Поне си пуснах билетчето.
За Катеричката не го ли каза ти вица бре ,дето намерила бутилка водка и се напила и на сутринта се зарекла цял живот до не пие а да си се храни само с лещници и бистра вода От тогава не я знам какво е направилаНе съм аз бре 5555555555555555555555555555