• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Ва банк

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Ва банк

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 14 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12 13 14 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 111 до 120 от общо 138
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 14-09-2019 21:42 #111 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Моля, изберете категория: - Откажи
      penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      Благодарили са му 2 920 Пъти в
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      И сега има възможности з атрейдъри които искат да пробват,да не са много така е особено в акциите,при Форекса все пак има доста повече и състезания и бонуси и левиридж,но все пак има който иска и може му се дава възможност.Трудно е всеки го знае но в кой друг бизнескажете ми ви се дава такъв шанс като в трейдинга в НИКОЙ да си цъкаш от компа о ако можеш да го правиш,БАМ плащаш си сметките от лаптопеца,доста МЕДНА схема,затова трябва да пробваме и да търсим.Пример,в Вторник почва състезание в което съм се регистрирал,с много ама много добри награди,демо сметка с 240000$,ако съм сред първите 20 печеля 14000$ фъндет акаунт,демек ако искарам отодре на тея 14000 хилки си е за мене!Кво повече може да искаме с 0 риск!
      Its easy to do it but is also easy to not do it!
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

2. Следните 11 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

renito5 (14-09-2019), Нерегистриран (6), K_W (14-09-2019), Barbaron (15-09-2019), jssj (15-09-2019), messi (25-10-2019)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 14-09-2019 21:44 #112 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите Аватара на messi
      Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      Благодарили са му 18 225 Пъти в
      1 504 Поста
      Цитирай Първоначално написано от ang_bs Виж мнението
      Даваха, вярно е - по 30% на внесена сума . Веднъж такъв бонус ми помогна да възстановя реална сметка, която си отиваше без него. Сега нищо не дават, даже ми вземат по $10 долара на месец за поддържане на сметката.
      Плащаш по 10 долара месечно за поддържане на форекс сметка, правилно ли разбрах? Аз пробвах доста брокери, но на такова нещо още не съм попадал. Не за друго ами съм любознателен и опознавам финансовия свят по този начин.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

5. Следните 21 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

Barbaron (15-09-2019), jssj (15-09-2019), Нерегистриран (19)

6. 14-09-2019 23:02 #113 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ang_bs
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      ang_bs не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите Аватара на ang_bs
      Начислени плащания
      1,640.48 USD
      Благодарности
      2 157
      Благодарили са му 5 127 Пъти в
      592 Поста
      Цитирай Първоначално написано от messi Виж мнението
      Плащаш по 10 долара месечно за поддържане на форекс сметка, правилно ли разбрах? Аз пробвах доста брокери, но на такова нещо още не съм попадал. Не за друго ами съм любознателен и опознавам финансовия свят по този начин.
      Да. Други брокери се научиха да вземат такса за неактивност, поне докато има пари в акаунта. Бенча така си прибраха остатъка от една малка сметка докато се усетя.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

7. Следните 6 потребители изказват благодарности на ang_bs за полезния пост:

messi (14-09-2019), Barbaron (15-09-2019), Fafa (15-09-2019), jssj (15-09-2019), Нерегистриран (1), kypa (25-10-2019)

8. 15-09-2019 12:05 #114 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      На мен не ми се е случвало да не търгувам при бенча за някакъв продължителен период и нямах представа че взимат даже такава такса.
      Интересноооо....

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

9. Следните 7 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

ang_bs (15-09-2019), renito5 (15-09-2019), jssj (15-09-2019), messi (25-10-2019), Нерегистриран (2), kypa (25-10-2019)

10. 15-09-2019 12:40 #115 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ang_bs
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      ang_bs не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите ang_bs е отвъд представите Аватара на ang_bs
      Начислени плащания
      1,640.48 USD
      Благодарности
      2 157
      Благодарили са му 5 127 Пъти в
      592 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      На мен не ми се е случвало да не търгувам при бенча за някакъв продължителен период и нямах представа че взимат даже такава такса.
      Интересноооо....
      От около година е тази новост. Който го интересува какво според тях е неактивност, трябва да се свърже директно с тях - предполагам поне три месеца без сделки. В моя случай периода беше повече от година.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на ang_bs за полезния пост:

renito5 (15-09-2019), jssj (15-09-2019), Нерегистриран (1), messi (25-10-2019), kypa (25-10-2019)

12. 25-10-2019 15:12 #116 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите Аватара на messi
      Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Неуспешна вабанк сделка ми затвори на маргиналния стоп преди малко. Не върви и не върви в тази насока. Само губя пари, но пък ако оставим разочарованието настрани, то могат да се извлекат много полезни уроци. Например когато вече съм отворил позиция започвам да усещам накъде вървят нещата. Някакси подсъзнателно човек чувства настроенията на пазара. Често тези настроения са срещу моята посока и е жалко, защото е късно за реакция. В това време си мисля, че ще е страшно безценно ако мога да усетя посоката преди да съм влезнал на пазара. Там е разковничето на успеха. Само затова си струва да опитвам отново и отново тези непопулярни методи, които по принцип са в стил "не правете това в къщи". Макар че се получава един голям парадокс. Когато отворя сделка с минимален обем и съм спокоен почти винаги печеля. Защото знам, че дори да греша и движението да е много срещу мене, то сметката ми не е застрашена от голяма загуба. Тогава се е случвало да хвана над 20 пипа и дори 50 - 60. Само че това обикновено не е повод за радост, защото печалбата е слаба. Направо комично малко - в рамките на 5-10 долара. А добре знам и помня, че съм загубил над хилядарка и желая да си я възстановя. С печалби от 5-10 долара колко време ще ми трябва и дали ще ми стигне един живот? Това ни е лошото на хората, че винаги правим някакви анализи какво е било в миналото и какво бъдеще искаме. При другите живи организми се живее за мига. Ето в икономиката непрекъснато се планира с години и дори десетилетия напред. Колко щял да е ръста и с колко процента ще се вдигнат пенсиите например. Какво го грее един 80 годишен човек, че след 20 години пенсията му щяла да е наполовина по-висока. Той я доживее до тогава, я не. Затова и аз не мога да карам на дребни печалбички, а търся някакви удари, които да ми възстановят досегашните загуби. Само че по една или друга причини това засега не ми се получава и зациклих в негативна територия.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

13. Следните 14 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

Нерегистриран (13), kypa (25-10-2019)

14. 25-10-2019 16:28 #117 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Сефте...
      Защо ли имах чувството че преживявам някаква дежавю , докато ти четох поста.
      Това го пишеш вече за кой ли път. Е не си ли взе поуката.
      Търгувай с малки обеми, докато ти се получат нещата.

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

15. Следните 7 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

Нерегистриран (5), minkov (25-10-2019), kypa (25-10-2019)

16. 25-10-2019 18:12 #118 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Абе никак не е приятно. Човек си взима поуките и често предварително знае какво ще се случи след определени действия, но въпреки това пак си повтаря грешките. Такава ни е природата и ние сме родени, за да грешим. Те моите обеми не са толкова големи, но изглеждат такива на базата на парите в сметката. Когато си с 20-25 долара в акаунта дали можеш да отвориш сделка със значителен обем? Не разбира се. Но както казах когато търгувам с най-малките обеми винаги или почти винаги печеля и то хващам от 20 пипа нагоре. В такива моменти няма как човек да не го е яд, че е пропуснал добра печалба. Все си мислиш, че е трябвало да се пробваш с по-голям обем, за да спечелиш нещо повече. Правиш една, две, три ...все малки сделки и все печеливши. При това без никакъв риск. В смисъл, че няма движение срещу тебе - пускаш поръчката и тя почти веднага е на 10 пипса печалба. Печелиш 5-10 долара, а ти се иска да са много повече, защото имаш да избиваш солидни загуби. Накрая ти писва и влизаш с по-голям и обем и познайте какво следва? Пазарът те отнася за нула време. В 99,99 % от случаите е така. Наистина не е никак приятно, но от друга страна пък ти олеква, защото си поел риск и си опитал. Верно неуспешно, но това е по-добре отколкото да се страхуваш и да не поемаш рискове. Може би това е стил на живот. Чели сме книги, гледали сме филми, познаваме и реални примери. За реалния живот говоря, защото форекса е съставна част от него. Та има хора, които цял живот си кютат кротко и безрисково, безгрешни, тихи и незабележими, а други непрекъснато рискуват и веднъж са на гребена на вълната, а на следващия ден може да изгорят до пепел. Едни си карат на заплатка в едно предприятие до пенсия, а други започват всякакви бизнеси, забогатяват, после фалират, после пак отначало. Вие кое предпочитате?

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

17. Следните 15 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

Нерегистриран (14), kypa (25-10-2019)

18. 25-10-2019 20:00 #119 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 933
      Благодарили са му 45 407 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от undefined Виж мнението
      Такава ни е природата и ние сме родени, за да грешим.
      Само на някои им е такава природата и са родени за да грешат. Повечето нито грешат толкова често, нито пък мрънкат наляво и на дялно ако им се е случило да грешат.
      Правенето на една грешка два пъти е някакъв малък проблем. Повтарянето на една грешка десет и повече пъти навява на тъпотия.
      Аз ако сбъркам десет пъти по един и същи начин, поне ще се сетя, че не е хубаво да споделям такива мои тъпи действия на публично място. Не за друго, ама съм наясно, че никой не го интересува колко точно съм тъп.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

19. Следните 11 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (6), kypa (25-10-2019), gambletrade (25-10-2019), КинО (25-10-2019), skrasi (28-10-2019), Lucky13 (16-04-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 25-10-2019 20:41 #120 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Трябва да се търсят причините за грешката. Щот то може да не е грешка в дадена дейност, която си мислим, че извършваме, а част от съвсем друга, която реално ни се случва.
      Те това с Ва Бамк "стратегията" в повечето случаи е пример точно за такова "разминаване".
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

22. Следните 6 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

КинО (25-10-2019), messi (26-10-2019), Нерегистриран (4)

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 14 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12 13 14 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти