Купувате ли онлайн и от кои сайтове?
Купувате ли онлайн и от кои сайтове?
От магазинът .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от там където продават това което търся, но по принцип рядко пазарувам нещо от интернет, щото все ми трябват разни работи дето ги няма в интернета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (21-02-2019), emoyambol (22-02-2019), Нерегистриран (1), Spekulanta (08-03-2019), skrasi (03-01-2020), kypa (03-01-2020)
Почти всичко което купувам е онлайн.
Буквално хиляди покупки от цял свят,вчера получих от Тайван.
В един момент преди 2-3 години,реших да преброя аджеба колко точно пратки от цял свят очаквам в този момент.
Преброих ги,бяха 220 пратки.
Даже се шегувам по този въпрос,че само хляба не купувам онлайн.
Сигурно защото си имам хлебопекарна и най добрата мелница за брашно,която може да се купи с пари.
И която също купих онлайн за 1200 евра.
Друго си е да си направиш сам хляба!
Връща ме в спомените за селските хлебарници по Тошовото време и хубавият вкусен топъл хляб.
Spekulanta (08-03-2019), lyubo (09-03-2019), Нерегистриран (1), skrasi (03-01-2020), kypa (03-01-2020)
Само ако знаеше колко вреден е хляба .....
https://pik.bg/%D1%85%D0%BB%D1%8F%D0...ews137824.html
http://lef.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%...%BD%D0%B0.html
Spekulanta (09-03-2019), borkooo_pz (09-03-2019), lyubo (09-03-2019), kypa (03-01-2020)
Аз от сайтове не обичам да пазарувам, тъй като когато искам нещо... го искам сега и веднага.
Mateev (09-03-2019), borkooo_pz (09-03-2019), skrasi (03-01-2020), kypa (03-01-2020)
Пък аз без инфо. от нета почти вече нищо не купувам, а понякога ходя и до магазина, но адреса и стоката в него съм я получил от сайта му в нета.
Така лесно и изчерпателно се запознавам с продукт който не познавам и сравнявам цените за най-изгодната разбира се.
пример: Преди няколко години си търсех велосипед и като се увлякох та цял месец по 2-3 часа на ден се запознавах с най-разни детайли, вело аксесоари, цени и техните магазини. /не всеки сайт има физически магазин или не в населеното място където живея/, така стана и с ред и други покупки.
Нета в велик
Последна редакция от lyubo : 09-03-2019 на 12:25
Нерегистриран (1), kypa (03-01-2020)
Не обичам големите магазини пазарувам във по малки със по малко хора
kypa (03-01-2020), Нерегистриран (1)
Аз и от големи пазарувам, обаче се случи така, че върнах няколко стоки и си чаках парите цял месец. По всички точки търговецът беше в нарушение. Днес най-накрая върнаха всичко. Изключително дразнещ е факта, че като си купим нещо търговецът иска плащане моментално, а като стане дума за връщане и се мотат по 1 или 2 месеца. Айде, сега празници, мина Черния петък, случва да се забавят. Но преди това имах проблем с Практикото. Направих поръчка, платих с картата и на следващия ден една леля ми звъни - греда! Няма я в наличност стоката. Питам аз, е добре, като я нямате, какво прави в сайта ви, тя мънка 10 минути и в крайна сметка отказах поръчката. Парите си ги чаках точно 14 дена, колкото е по закон.
Така че ако се пазарува, за мен остава най-добрия начин директно в магазина. Не дай си боже някой парцал да ми поръчат и той да не ми стане. По-добре онлайн да не се пазарува, а само да се преглеждат цените.