Точно и аз това си помислих. Госпожата започва да си създава имидж на "желязната лейди". Ама ще успее ли?! Германия традиционно е била лидер на обединената Европа, ама сега май се започва изпревара между Лайен и Макрон...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4)
Защо ли ми прилича на това нещо
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (2), ang_bs (11-09-2019)
Не знам на какво прилича, но на мене не ми е особено симпатична тази жена. Лъха ми на някакво надменно лицемерие. Идва и се мазни на Борисов. Бойко това, Бойко онова, но кой знае какво си мисли за нас българите? Гледат на нас като на втора ръка хора.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ang_bs (11-09-2019), Нерегистриран (27)
Незнаех че се мазнила на боку,интиресну,а за ръцете мисля че 3,4 та по скоро ние сме им роби и винаги сме били и за жалост като гледам сега какви политици имаме ще продължим,мисля да стана политик незнам трябва нещо да се направи писна ми да бращолевя само,ще препрочета Макиавели още няколко пъти и влизам ама незнам към коя партия да се насоча едно време бях фен на едни лъже-патриоти и сега много ме е страх щото те всичките май са лъже-нещо.Дайте съвет трябва промяна!Малд съм имам сили кво да направя освен Терминал 2?![]()
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Терминал 2 не е единствения начин да се емигрира от Родината. Има и Терминал 1, както и още три други летища с евтини полети до европейски дестинации, както и редовни автобусни линии пак до там.Незнаех че се мазнила на боку,интиресну,а за ръцете мисля че 3,4 та по скоро ние сме им роби и винаги сме били и за жалост като гледам сега какви политици имаме ще продължим,мисля да стана политик незнам трябва нещо да се направи писна ми да бращолевя само,ще препрочета Макиавели още няколко пъти и влизам ама незнам към коя партия да се насоча едно време бях фен на едни лъже-патриоти и сега много ме е страх щото те всичките май са лъже-нещо.Дайте съвет трябва промяна!Малд съм имам сили кво да направя освен Терминал 2?
Нерегистриран (2), messi (12-09-2019)
То ясно че не само 2 ката е изход ама мисълта ми е друга какви са вашите идеи как може да се промени нещо в БГ в смисъл към коя партия си заслужава да се присъединиш за да помогнеш за положителна промяна или всичко е толкова мутренско и корумпирано че няма оправия?![]()
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Трябва да се развие икономиката. Във всеки малък град трябва да има фабрика, във всяко село кооперация. Когато хората нямат поминък, не ги боли особено за макроикономическите ни показатели и масово емигрират. Държавата се обезлюдява и обезкървява. Реално за пенсиите на тези, които ще се пенсионират след 20 г. няма да има кой да внася осигуровки.
Нерегистриран (1)
То освен , че не се откриват фабрики, ами и се закриват постоянно. Как да не бягат хората.
messi (12-09-2019), Нерегистриран (2)
Ама то по други Държави на ЕС това го имаТрябва да се развие икономиката. Във всеки малък град трябва да има фабрика, във всяко село кооперация. Когато хората нямат поминък, не ги боли особено за макроикономическите ни показатели и масово емигрират. Държавата се обезлюдява и обезкървява. Реално за пенсиите на тези, които ще се пенсионират след 20 г. няма да има кой да внася осигуровки.
Във всяко село има по нещо за работа живях дълго време и в Чехия и в Германия
За това го казвам , тук при нас това нещо го няма![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
messi (12-09-2019)
Не е само до откриването на фабриките. Трябва и да се вдигне стандарта на живот. Това включва не само повишаване на доходите, но и подобряване на отношението на управляващите и администрацията към хората. Защото сега се сещат за нас само по избори. Сега ми търчи Фъндъкова от телевизия в телевизия, но къде беше 4 години? Що не дойде да я питам докога ще я кърпят тази улица и няма ли да направи паркинги, защото от натрупани коли не мога да излезна от входа на блока. Още в първия си мандат беше обещала да реши проблема. Ама обещаването не е като даването и явно паметта на хората е къса, а журналистите не смеят да й задават неудобни въпроси.![]()
Нерегистриран (30)