Какво обичате да правите?
Какво обичате да правите?
Много неща обичам да правя, но едно от най-любимите ми е да гледам хубави филми. По тази причина на личния ми компютър съм се закачил към много филмови сайтове. Един от тях е Voyo. Платил съм си абонамент за година напред и съм доволен от качеството и подбора на филми. Само че искам да споделя с нескрита болка, че от 2-3 дена смениха формата на самия сайт. Ето така без предварително да предупредят. Не че това има значение. Факт е, че сега заложиха на размера. Преди нещата верно бяха по-малки и дори сбити, но пък компактни и лесно се оперираше. Сега всичко е много голямо. Направо огромно. За да намериш нещо трябва задължително да местиш екрана във всички посоки. Загубиха се и много важни екстри. Примерно преди можеше да гледаш даден филм и ако спреш после след време да продължиш от мястото до където си стигнал. Сега всяко излизане те принуждава да тръгваш от началото и да прескачаш и налучкваш. Търсачката на филми също изобщо не работи. Иначе ми изписва всичко с огромни букви на цял екран, но каква полза като после ми показва не това, което търся. За съжаление по стар български обичай развалиха нещо удобно и работещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кик-бокс, кино, филми
borkooo_pz (10-06-2019), kypa (10-06-2019), skrasi (12-01-2020), Нерегистриран (1)
Филмите и на мен са ми хоби, обичам и бързите скорости, но това между нас да си остане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Edi7 (10-06-2019), borkooo_pz (10-06-2019), kypa (10-06-2019), Нерегистриран (2)
Обожавам моторите и Бъгита .Но за съжаление са малко местата където можеш да караш мотор -писти имам предвид .
borkooo_pz (10-06-2019), kypa (10-06-2019), Нерегистриран (2), skrasi (12-01-2020)
Изпитвам ужас от мотори ,особенно големите кубици ,Като се стопли времето е кошмар ,та дори и тук в ДЕ .Като се лепнат зад теб и ......
За 2 месеца в България си заминаха двама близки познати с тези мотори .а друг се размина на косъм Единият беше кошмар ,челно в стълб ,гладката Не мога да я забравя и след толкова години - 9
kypa (10-06-2019), Spekulanta (11-06-2019), Нерегистриран (1)
Жалко че мотото става все по-скъпо хоби. С тази нашата данъчна система е няколко пъти по-евтино да имаш 3 коли ( за всеки член на семейството по една ), отколкото да имаш само 1 автомобил и 1 мотоциклет. Никой не помисля колко много се улеснява трафика.
Вероятно ще си намеря ново хоби. Четох една листа със странни хобита, избрах си лакиране на ноктите на краката Ако не ми хареса, следващото в моя списък е "правене на нищо". Поне ще поспестя малко левчета.
Нерегистриран (1)
Лов на дива свиня.
На друг лов не ходя, защото според мен това, което се скубе, не е дивеч.
Само че всяка година става все по-скъпо това хоби, та ще се налага да наблягам на форекса, че да има кинти за хобито . . .
renito5 (15-09-2019), Нерегистриран (1)
Колекционирам ножове имам няколко хобита преди колекционирах коли всякакви модели и ги ремонтирах и боядисвах макети бяха разбира се но ги подарих на сина ми нз дали е хоби но най обичам да тичам да спортувам лубимото ми е
Филми, разходки, плажуване и като цяло релакс. Занимавам се и с акваристика, доста успокояващо е.
Нерегистриран (1)