LG
Iphone
Huawei
Lenovo
Samsung
Nokia
Prestigio
Xiaomi
Meizu
Sony
HTC
Друг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (21-03-2020), minkov (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (1)
Използвам телефона предимно за разговори и влизане в социалните мрежи! За всичко останало използвам компютър!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021)
Аз си смених наскоро телефона, ползвах последно хуавей, но сега който взех е Моторола, доволен съм стабилна машинка, времето ще покаже колко е здрава, но засега добре се държи.
Последна редакция от hanuman : 18-06-2021 на 16:58
minkov (18-06-2021), Spekulanta (18-06-2021), gambletrade (18-06-2021), L&T (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021)
Аз съм със Xiaomi, добра машинка. По принцип харесвам Huawei, но този път се подведох. Когато дойде време да го сменя пак ще си мина на Huawei. Върша всичко на телефона, и за това гледам да си взема някой по - добър. Е не за 2000лв, може би към средния клас до към 700 - 800лв.
minkov (20-06-2021), nelitobg (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021)
Аз съм със Sony. Съпругът ми си беше харесал един и аз да не видя от него и хоп новогодишен подарък. Вече е на почти три години, бая скъпа играчка беше тогава, но да чукна на дърво е железен. Не ме е предал грам, работи безотказно, доста прецизно и много бързо.
Emil Enchev (20-06-2021), hanuman (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (1)
Всички са доволни от телефоните си, и всеки си взима такъв какъвто му е по "джоба" . И каквато работа иска да му върши.
Аз си харесвам високия клас и това е.
Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (5)
Наложи се да прехвърлям едни файлове и се оказа , че няма wi-fi direct на моторолката ми ,е това не го очаквах, няма и вградено приложение за звукозапис, не че е трудно да се инсталира, но все пак.
Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (1)
Рядко сменям телефон. Трябва тотално да ме предаде. То май с всичко е така. И с жената, и с колата включително. Много ме мързи да се занимавам с глупости.
От 1000 и повече години си карам с едно Галакси S4.
Много дурако устойчива и вярна машинка. Към момента не виждам основателна причина да го сменям.
Преди него, пак около 1000 години бях със Sony Ericsson P910i.
Накрая Съкровището ми купи Галаксито и ме изнуди да го сменя.
Здрав телефон - голям шок преживя Батко тогава.
Ханумански, първото ми ГСМ-че ми беше Моторолка. Желязно тухле, ама с много дървено меню.
То, не че и другите бяха много свят, ама тая определено си беше пръчка.
Тогава само ми беше контакта с телефон Моторола.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (21-06-2021), Нерегистриран (1)
С точка за достъп от другото устройство и ФТП не става ли?
Ако другото устройство е компютър с Уйндоз в Уйндоза от 7 нататък има вградена функционалност за точка за достъп. Малко тегаво се управлява обаче - от командния ред, няма графичен интерфейс. netsh wlan set/start/stop
Талихон язе Самсунг от почти най-евтините закупих, пари на китайци гледам колкото може по-малко да давам.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
hanuman (21-06-2021), Нерегистриран (2)
Не знам, не ми се наложи да пробвам, а с китайците нямам проблем да им дам някой лев, стига да ми върши работа. Засега се надявам скоро да не избирам нов поне следващите 2-3 години.С точка за достъп от другото устройство и ФТП не става ли?
Ако другото устройство е компютър с Уйндоз в Уйндоза от 7 нататък има вградена функционалност за точка за достъп. Малко тегаво се управлява обаче - от командния ред, няма графичен интерфейс. netsh wlan set/start/stop
Талихон язе Самсунг от почти най-евтините закупих, пари на китайци гледам колкото може по-малко да давам.
kypa (21-06-2021)