LG
Iphone
Huawei
Lenovo
Samsung
Nokia
Prestigio
Xiaomi
Meizu
Sony
HTC
Друг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (21-03-2020), minkov (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (3)
Използвам телефона предимно за разговори и влизане в социалните мрежи! За всичко останало използвам компютър!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (2)
Аз си смених наскоро телефона, ползвах последно хуавей, но сега който взех е Моторола, доволен съм стабилна машинка, времето ще покаже колко е здрава, но засега добре се държи.
Последна редакция от hanuman : 18-06-2021 на 16:58
minkov (18-06-2021), Spekulanta (18-06-2021), gambletrade (18-06-2021), L&T (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (2)
Аз съм със Xiaomi, добра машинка. По принцип харесвам Huawei, но този път се подведох. Когато дойде време да го сменя пак ще си мина на Huawei. Върша всичко на телефона, и за това гледам да си взема някой по - добър. Е не за 2000лв, може би към средния клас до към 700 - 800лв.
minkov (20-06-2021), nelitobg (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (2)
Аз съм със Sony. Съпругът ми си беше харесал един и аз да не видя от него и хоп новогодишен подарък. Вече е на почти три години, бая скъпа играчка беше тогава, но да чукна на дърво е железен. Не ме е предал грам, работи безотказно, доста прецизно и много бързо.
Emil Enchev (20-06-2021), hanuman (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (3)
Всички са доволни от телефоните си, и всеки си взима такъв какъвто му е по "джоба" . И каквато работа иска да му върши.
Аз си харесвам високия клас и това е.
Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (7)
Наложи се да прехвърлям едни файлове и се оказа , че няма wi-fi direct на моторолката ми ,е това не го очаквах, няма и вградено приложение за звукозапис, не че е трудно да се инсталира, но все пак.
Emil Enchev (20-06-2021), kypa (21-06-2021), Нерегистриран (3)
Рядко сменям телефон. Трябва тотално да ме предаде. То май с всичко е така. И с жената, и с колата включително. Много ме мързи да се занимавам с глупости.
От 1000 и повече години си карам с едно Галакси S4.
Много дурако устойчива и вярна машинка. Към момента не виждам основателна причина да го сменям.
Преди него, пак около 1000 години бях със Sony Ericsson P910i.
Накрая Съкровището ми купи Галаксито и ме изнуди да го сменя.
Здрав телефон - голям шок преживя Батко тогава.
Ханумански, първото ми ГСМ-че ми беше Моторолка. Желязно тухле, ама с много дървено меню.
То, не че и другите бяха много свят, ама тая определено си беше пръчка.
Тогава само ми беше контакта с телефон Моторола.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (21-06-2021), Нерегистриран (3)
С точка за достъп от другото устройство и ФТП не става ли?
Ако другото устройство е компютър с Уйндоз в Уйндоза от 7 нататък има вградена функционалност за точка за достъп. Малко тегаво се управлява обаче - от командния ред, няма графичен интерфейс. netsh wlan set/start/stop
Талихон язе Самсунг от почти най-евтините закупих, пари на китайци гледам колкото може по-малко да давам.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
hanuman (21-06-2021), Нерегистриран (4)
Не знам, не ми се наложи да пробвам, а с китайците нямам проблем да им дам някой лев, стига да ми върши работа. Засега се надявам скоро да не избирам нов поне следващите 2-3 години.С точка за достъп от другото устройство и ФТП не става ли?
Ако другото устройство е компютър с Уйндоз в Уйндоза от 7 нататък има вградена функционалност за точка за достъп. Малко тегаво се управлява обаче - от командния ред, няма графичен интерфейс. netsh wlan set/start/stop
Талихон язе Самсунг от почти най-евтините закупих, пари на китайци гледам колкото може по-малко да давам.
kypa (21-06-2021), Нерегистриран (2)