възможно е ...само да не почне да рейнджи
///////..............................................
----------
реал направиха няколко загуби и ми се струва ,че ще бием и на чужд терен
.................................................. ..
възможно е ...само да не почне да рейнджи
///////..............................................
----------
реал направиха няколко загуби и ми се струва ,че ще бием и на чужд терен
.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Роналдо вика в ман сити можел да ходи, ама искам един трансфер Валенсия за Роналдо. Аз съм сиггурен, че довечера няма да са кефи, че играе срещу ман юнайтед
знае ли човек ... може и да даде всичко от себе си
.................................................. .............
----------
да не забравяле ,че и тои е ял бутонки в главата от сър.Алекс
.................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може ама според мен си обича стария отбор, сега гледах от пряк свободен един клип
----------
Ей тоя гол ми е любимия ---> http://youtu.be/uelHwf8o7_U
.................
Аз пък мисля,че ще се надъха да играе много щото тази година няма какво друго да печелят,а това ще е голяма победа нищо ,че аз съм за Манчо![]()
малко си объркъл клипчетатаама няма проблем
.........................................
ееее уж го копирах апък
ето го http://www.youtube.com/watch?v=smnOW...layer_embedded
----------
Ами ще бъде интересен мач, дано да има красиви голове, а не затворена игра![]()
можеама да не забравяме ,че излязъл от Ман. Юнайтед и Сър Алекс Фъргюсън добре му знае мурафетите , и ще е измислил начин да го спре
----------
кога си виждъл мач на тези двата отбора със затворена играееее уж го копирах апък
ето го http://www.youtube.com/watch?v=smnOW...layer_embedded
----------
Ами ще бъде интересен мач, дано да има красиви голове, а не затворена игра)ще има голям спектакъл
...............................................