Много са ми смешни вече с тия интриги дето ги правят
.................................................. ......................
Много са ми смешни вече с тия интриги дето ги правят
.................................................. ......................
и аз го виждам това че гербаджийте губят ....ама за кои би гласувал ти ми кажи ......?
...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми много ясно, циганите нормално да не знаят за какво гласуват. Понякога гласуват ей така .... само за парата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда, ама турците слушат партията си дпс, а те са гласували 80% за, така че ....
----------
Според мен тоя референдум беше пак чист пр, но тоя въпрос за България е много важен, схемите пак ще се завъртят няма начин
----------
Замаляла работа като цяло беше тоя референдум
.................................................. ....................
замаляла защото хората не знаеха какво да направят
,................................................. .....................................
----------
ама и то не зависи от хората , щото кво разбираме ние от ядрена енергетика
.................................................. .
----------
десет милиарда струва Аеца ......много са тези пари обаче
Мда, не е ли да си на островчето сега, какво ги слушаме теязамаляла защото хората не знаеха какво да направят
,................................................. .....................................
----------
.................................................. .:smoke:
----------
Направо пълен смях, добре че съм трейдър, да не се надявам на държавна работа или нещо от сорта)
emoyambol (27-01-2013)
Много са закъдяли тея в студиото на бтв езамаляла защото хората не знаеха какво да направят
----------
----------
десет милиарда струва Аеца ......много са тези пари обаче
.................................................. ., незнаят ко да кажат само лев да земат
----------
Ей това е истината
..........................................
http://www.youtube.com/watch?v=Wa5B22KAkEk
trymetryme (27-01-2013)
от референдума за аеца стигнахме до Боико ,че Станишев че накрая пак ни камилата ни камеларя
.................................................. ...............
emoyambol (27-01-2013)