Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Направиха новия турски сериал грандиозен, ама вече е време да променим нещатата, така че умната на изборите
----------
Все едно гледах фашисти, как скандират за лидера сида завземе целия свят ( България)
Там култа към личността е огромен , наистина може да се сравни с култ към някой диктатор.....
много сме зле българите такива работи изобщо не трябва да ги допускаме ! някои ден и това ще стане !
аз съм гледал интервю с една циганка . тя казва Българи плащаите ни сметките даваите ни пари ,после като станем повече от вас ,тогава ще ви Е..М маиката
Как ще гласувате за референдума и изобщо ще ходите ли ?
.................................................. .....
----------
Аз мисля, че не е лоша идея за нов АЕЦ, стига тока да е по евтин и да е безопасно за България.
----------
Циганите си имат държава и тя са нарича Индия, да си ходят там![]()
значи мястото на аец белене е изследвано и е най-доброто място в България за АЕЦ .
АЕЦ белене ще има и бес референдум кво си мислиш !
----------
а случаино ли ти се вижда ,че става референдума няколко месеца преди изборите ?
не мисля да гласувам ваобще ! ГЕРБ ще си откраднат 50-100 000 гласа от цялата работа ..
В България стана така, че да не знаеш за кой да гласуваш вече. Няма една свястна партия, всичките крадат
----------
Те ГЕРБ нали са против тоя аец уш, преди бяха за апък сега са твърдо противзначи мястото на аец белене е изследвано и е най-доброто място в България за АЕЦ .
АЕЦ белене ще има и бес референдум кво си мислиш !
----------
а случаино ли ти се вижда ,че става референдума няколко месеца преди изборите ?
не мисля да гласувам ваобще ! ГЕРБ ще си откраднат 50-100 000 гласа от цялата работа ..
----------
Според мен с тая безработица и тоя монополизъм, по-добре да има нови работни места с такъв аец и повече доставчици на ток
братле , те са навързани като свински черва ! едните викат гласуваи с ДА другите викат гласуваи с НЕ другите не гласуваи изобщо ,ама вечерта всички сядат на една маса и обсъждат колко и как да откраднат ! всичко това дето го говорят Станишев ,Първанов , Боико е за публиката
----------
емич само тези новини за АЕЦ маец ,ще вдигнат цената на тока от ЕВН и ЧЕСВ България стана така, че да не знаеш за кой да гласуваш вече. Няма една свястна партия, всичките крадат
----------
Те ГЕРБ нали са против тоя аец уш, преди бяха за апък сега са твърдо против
----------
Според мен с тая безработица и тоя монополизъм, по-добре да има нови работни места с такъв аец и повече доставчици на ток
........................................