има има...![]()
![]()
ама повечето включват "и заеми" към издръжката
![]()
![]()
то и с фореХс търговлийката е тъй ...
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е то и аз преди влагах много пари и енергия в това ,ама след един голям удар се отказах и оттогава 1 път на 3 месеца да заложа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз бая пари вложих![]()
![]()
преди десетина годинки има няма... баш онлайн букитата излизаха на мода у махлата
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няколко пъти съм слагал ама не ме влече тая раУта![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
мож да се радваш много за което![]()
![]()
ама баш много
![]()
![]()
щот хазарта е непобедима карта
![]()
![]()
![]()
.... и има по-добра батерия от Варта - Жоинт![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
kypa, да дюрасел издържат до 8 пъти повече или как беше![]()