В "голямото УМЕНИЕ" по-скоро в него ни е спасението. Не виждам защо трябва да обвинявам пазара, за това че аз не съм го предвидил правилно. Той си върви, моя работа и отговорност е да преценя правилни на къде върви. Ако ми липсва информация, ако не мога да анализирам коректно информацията, ако съм действал без достатъчно информация или без достатъчно ясни изводи въз основа на информацията, само аз съм си виновен.
![]()
compos sui
Съжелявам, явно аз съм се объркал. Да имат прилики, ама то форекса има прилики и с бизнеса, защото и там ти трябват умения, и там си има доста риск, и можеш да фалираш...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (26-09-2012)
Бря Комарджи съвсем им замота главата
Те децата и без друго едвам сега прохождатат
Значи Форекса си е хазарт това е мнението ми
Но и от двете покер и Форекс има хора които печелят и има много повече които губят
Форекса има едно предимство ,че се бориш сам със себе си ,но и това е илюзия
Е , то не е ли целият ни живот една голяма илюзия/маийя/
.................................................. ......
За книгите най добре си купи тези на Светлин Минев ,да не се моташ напразно
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Elinos (26-09-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко е илюзия Олег
Като порастнеш ще го разбереш
Дори ти пожелавам това никога да не ти се случи защото докато си млад няма нищо по хубаво от мечтата, пък дори и тя -мечтата да е Мерцедес или Порше
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Всичко е илюзия още повече според Айнщайн ,но не е лошо да имаш един хубав доход от форекса ,така ще има повече време за размисли
Хубав доход от форекса звучи добре,но каква е цената на този доход,колко труд се иска,малцина си дават сметка.
Предпочитам да имам един хубав доход от бизнеса,пък от форекса каквото пусне,няма да го насилвам за много,че иначе става лошо.Трябва да се глези форекса![]()
predator, малцина взимат в бг дори по 3К $ на месец.
Какво значи колко струват печалбите ?
А другото по-малко ли струва ?
За да имаш хубав живот, трябва да си високоплатен. С трейдинга това става. При другите професии, нито е скоро, нито заплащането е кой знае колко голямо. Може да достигнеш едно ниво на комфортен живот, но само до там. И това е с много повече труд и нерви, спрямо от трейдинга.
Това звучи прекалено хубаво ,че да е истина.Е какво да вкарам всичките си спестявания досега изкарани от бизнеса във форекс и да го зарежа.Ами ако не потръгнат нещата какъв ще е стандарта след това.Пожелавам ти да успееш както малцината светила във бранша,но аз си имам друг подход с трейдинга.За мен форекса все още е хоби и предпочитам така да си остане,дори и да съм се убедил че могат да се изкарват добри пари.Но съм се убедил че не може да се печели редовно и понякога е нужно да се чака с дни и седмици ,пазара да заработи според моите разбирания.За да имаш хубав живот, трябва да си високоплатен. С трейдинга това става. При другите професии, нито е скоро, нито заплащането е кой знае колко голямо. Може да достигнеш едно ниво на комфортен живот, но само до там. И това е с много повече труд и нерви, спрямо от трейдинга.