Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето, че се отвори темата за санкциите- да, и аз мисля, че големият размер на санкциите работи, но кажи ми как да се случи това в България-далаверата е по всички етажи на властв
----------
А аз започвам да се притеснявам за другото население, което ни превзема- преди всичко араби и себеподобните им- снощи слизам на Лъвов мост от трамвая и на Мария Луиза( ама това е на пъпа на София, насред улицата пуснали си някакви маркучи и пушат наргиле- направо се втрещихТова ни е вродено на нас. Що ли не се учудвам. А какво ни пречи и в БГ да сме граждани на държавата.
Бибко, днес бях на центъра. И цигани тинейджери, добре облечени, чисти, се прибираха от гимназията. Толкова културни, че ако не бе тена им, и не говореха на цигански, нямаше да разбереш какви са им корените.
----------
И аз бях чувала, че една от държавите с най- добра социална политика е Канада, но това, което казваш ти надхвърля очакванията миСмятай - двама родители плюс 1-2 деца - това са около 2200-2700 долара социал. Плюс 500-600 долара от разнасяне на пици или почистване на къщи /най-масовата работа на кеш/..
Една скромна квартира в Монреал струва средно 800 долара на месец наем /с включено отопление/, 100 долара ток, 200 долара на месец за бензин, за храна - 1000 долара /при доста добро хранене и пиене/, други разходи - колкото дойде...да се съберат 2000-2500 долара разходи на месец....Пито-платено.
Ако се работи на черно, даже ще остават пари за събиране за ходене в Куба
Така живеят доста катили....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може би трябва да свикваме със подобни неща. Нали искаме да сме отворена към света държава. Излязохме от кафеза на соца отдавна.А аз започвам да се притеснявам за другото население, което ни превзема- преди всичко араби и себеподобните им- снощи слизам на Лъвов мост от трамвая и на Мария Луиза( ама това е на пъпа на София, насред улицата пуснали си някакви маркучи и пушат наргиле- направо се втрещих
Така е, излизанет от кафеза нз соца е свързано с много промени, няма как
Добре е в Канада относно социалната им политика и това, което съм описал не е всичко. Има безброй институции и организации, които помагат при всякакви случаи в живота - търсене на работа, професионално обучение, адаптация на новопристигналите емигранти и т.н.
Здравеопазването - също е ОК - безплатно е, ако имаш канадска здравна карта, въпреки, че понякога се налага доста да се чака за специализирани прегледи или изследвания. В Монреал е може би най-голямия в света детски медицински център - огромно нещо - цял град! Качеството на висшето образование е на много високо ниво - в Монреал е университета MсGill - един от най-добрите в света.
Навсякъде в страната има добре организиран и свравнително евтин обществен транспорт - в отличие от САЩ, например, където има градове, където няма изобщо такъв...
Именно поради гостоприемственността на Канада към емигрантите, не бива да се злоупотребява със социала...![]()
То затова държавата се развива, колкото и да си некадърен, все нещо ще излезе от теб при такива обстоятелства.Добре е в Канада относно социалната им политика и това, което съм описал не е всичко. Има безброй институции и организации, които помагат при всякакви случаи в живота - търсене на работа, професионално обучение, адаптация на новопристигналите емигранти и т.н.
Здравеопазването - също е ОК - безплатно е, ако имаш канадска здравна карта, въпреки, че понякога се налага доста да се чака за специализирани прегледи или изследвания. В Монреал е може би най-голямия в света детски медицински център - огромно нещо - цял град! Качеството на висшето образование е на много високо ниво - в Монреал е университета MсGill - един от най-добрите в света.
Навсякъде в страната има добре организиран и свравнително евтин обществен транспорт - в отличие от САЩ, например, където има градове, където няма изобщо такъв...
Именно поради гостоприемственността на Канада към емигрантите, не бива да се злоупотребява със социала...
за хазарта ли говорим тука че ако е това темата до ся не знам някой да е напред от хазарта![]()
Иване, има си схемаджии.. математици разни, които успяват да печелят на базата на разични теории. Една от тях е симулацията Монте-Карло, измислена от математик, за да печели от хазарт. Той е бил много успешен, до момента когато са го хванали...Така, че.. за всяко нещо си има начин. Особено ако си учен момче :п
Ама ако си тъп какво да правишЗапочвай работа, а за хазарта забрави
![]()
Добро утро, аз с това определено не мога да свикна- та ние се превръщаме на Гето за ЕС, а това за тези разплати араби и техните наргилето- мисля, че не е редно да го правят на публично място, това, че се премирихме с турците не означава, че и тези ще си правят каквото им е кеф