ЕЕеееееее, знаеш ли колко се мъчих да се сетя за иметомерси
аз също го видях в някакво филмче, ма по нешънала ли беше по дискавари ли, може и да съм се объркал
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми ти затова си приятно закръглен бре Кучи
протеина е излишна химия за мене...сигурно щото съм приятно закръглен...
предпочитам овесените трици пред овесените ядки заедно с кисело мляко натрошени кайсиеви ядки, орехи, мед и канела....става невероятен деликатес + фреш от грейпфрут
ПП протеина от белтъка не ти ли стига че и бухаш изкуствен.......
Протеина изгражда мускулите, а въглехидратите му действат като гориво , за да се усвоява
Тъй като спортувам интензивно тази доза ми е екстра за закуска. Мога да увелича яйцата и да махна протеина, но този който добавям към овеса е бавнодействащ ( казеин ), а и иначе са ми безвкусни
п.п. Дори акоискаш да свалиш некое кило, мини 1 седмица само на месо ( пилешко и телешко, варено или печено ). На втората през ден включвай картофи или ориз ( не и двете ) . 4-5 кила ше си надолу.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И по Дискавъри са го давали, в " Майстори на бойните изкуства " май се казвашеЗа двама дето обикалят по света да изучават кютек
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не си на диета за отслабване,много малко ми се вижда това.
Oтносно холестерола:То за малко,не е малко.пък и многото манджа не добре за холестерола.
55555555555555. 55556665556666666565
http://www.bb-team.org/articles/4303...-na-holesterol
Много хубава статия.
Ratetouilli (23-09-2012)
Много интересна статия,досега и аз вярвах ,че жълтъците са вредни........
Пък и познавам един доктор по медицина който отстоява същата идея за тяхната вреда.
compos sui
Аз всеки ден ядах по 4-5 цели яйца и се чувствах много добре. И то не за една две седмици, а регулярно месеци наред.
Но ако се тъпчиш и по цял ден не мърдаш.....само храната няма да подобри състоянието.
а сега не ядеш ли яйца, да не си започнал да ги избягваш.?ниско въглехидратните диети са едно мнооого хубаво нещо