Обичам чистия бридж. А покера не ми прави тръпка. Чист брич съм играл нон стоп от 16.00 след обяд до 9.00 на другия ден. Кафе след кафе и цигара след цигара. Още пушех тогава. И след това все едно те е мачкал бързия влак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то туй комара дев смисъл математиката и правилата
не съм много наясно там ама знам, че си е игра дето зависи от умения, не от късмет![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Може и така да се тълкува. Де да знам. Но и тези фондове, значи ли че с комар се занимават. Или пък дилинга. Дето всяка банка го има. Доверителното управление, колкото и ниско рисково да е, пак ли да го слагаме в тази графа.
То всеки бизнес си е един проект. Дето едно от неизвестните му е пазара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, спирам с цитатите аз, радвам се че си открил за себе си истината, но това с голямата обективност го забрави, има го само в твоята глава и е за твоята система. Ако беше само до това какво по дяволите правят хората гонини наред мъчейки се да копират системи и накрая пак нищо не става? Няма нито една конктретна система или всичките 95% губещи не знаят базовите неща? Хората овладяват какви ли не сложни професии и спортове, а пък по някакви причина не могат да се справят с трейдинга където анализа е елементарен, имаме 5-6 правила за вход и всичко е черно и бяло?
А два еднакви трейда има когато барове в тях са еднакви, комбинациите са милиони винаги![]()
Ами белот цъкаш ли ? Примера за покера го давам, тъй като съвпада и за правилата с форекса.
за професионален покер май верно има и риск и паричен мениджмънт
...
Човек, сакстена е физик и програмист и не може да запомни 50странички от които по-голямата част са картинки с обяснения за 1-2-3 и куките. Хепито и тя от над 10 години, а не различава тренд от рейндж, та искаше обяснения защо входа й не бил излязъл.
Трейдинга им е хоби и им е все тая дали могат или не могат. От което следва, че го мързи и не им се занимава да учат.
Човек който ще предпочете да дреме навън или да гледа филми, когато трябва да си провери идеите и го прави постоянно, за мен е мързелив, несериозен и въобще не е фактор.
Адопта на една система, без да се разбира защо е такава, не е учене
Единият пробвал да търгува с фибо. направил няколко успешни, после неуспешни и решава, че фибото не работи. А той на първо място си няма представа защо първите сделки дори са му били печеливши.
фибото, 1-2-3, куки-муки - са следствие, а не причина
по книгите масово пише, че требе да се ориентираме по следствията за да прогнозираме другите следствия
автора и някои от читателите може и да вижда причините дето пораждат тез следствия и да успява да направи коректна прогноза (дето се изпълва в последствие), ама това почти никога не се отнася за всички читатели
![]()
E следствие е разбира сефибото, 1-2-3, куки-муки - са следствие, а не причина
по книгите масово пише, че требе да се ориентираме по следствията за да прогнозираме другите следствия
автора и някои от читателите може и да вижда причините дето пораждат тез следствия и да успява да направи коректна прогноза (дето се изпълва в последствие), ама това почти никога не се отнася за всички читатели
Въпроса е дали може да се използва. Ако може, друго не те интересува освен да си съставиш план кои куки и 1-2-3 да взимаш и кои не
![]()