в момента спорите за едно и също нещо, ама го гледате от различни страни и го виждате различно
![]()
в момента спорите за едно и също нещо, ама го гледате от различни страни и го виждате различно
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И аз не говоря за това, пропуските не ги броя дори, но освен тях (а аз тествам само работно време!) ще правиш и други субективни грешки и пак ще има преценка.
Значи системата ти е базирана на правила, които не могат да бъдат описани? И смяташ, че можеш да ми дадеш лист с 5-6 правила, които ако спазвам дословно ще печеля? Ако ми докажеш, че това може да стане и се постига разумен дроудаун примерно мога да ти предложа 10 или 20к за тази система нали?Не би ли било приятно?
Наистина мисля, че просто ти е трудно на това ниво от твоята камбанария да осъзнаеш, че обективността се изгражда с времето в ума ти и за произволен трейдър нещата изобщо няма да са така.
Точно на 15мин фрейм, аз ако извадя 500пипса по листа с правилата прозвилен "преписвач" ще изкара 100 и то на теория![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що не пишете отделни коментари за всеки цитат
доста по-ползотворен ще бъде дебата![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е те тез големите за по петнайсе ги пишат
![]()
е то трябва да отговори другия... щот иначе системата ще ги съедини пак в един голям![]()
Че то тва е целта ужХем в един пост, хем да плати повече от 30 стинки
Нали ти така прайш, като един гуру в спама?
----------------------------------------------------------------------------------------