Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз изстрелях едното и дойде време за второто.
дддддддддддддддддддддддд
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Тея дни чета за Джо ДиНаполи. За сега, може би единствения дето си признава че е милионер, от търговия освен на фондовия пазар, стоки, индекси, фючърси, така също и валути. Форекс. И прилага едни и същи методи при всички инструменти.
Така че нека не спекулираме с хазарта!!!
GeorgiRR, Снощи седнах с едни познати на по няколко бирички
Всеки разправя как какво върти. и изведнъж всички ме питат
Абе ти все още ли се занимаваш с оня (комар -хазарт).... и аз се засмях им казах да
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Много народ го възприемат като хазарт........![]()
daniwin, Прочетох в една книга един цитат забравих точно в коя беше
Обясняваш ли на хора които ни най малка представа нямат от ФОРЕКС
Рискуваш да те правят на ЛУД......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз съм се сблъсквал с такива хора, които си мислят, че форекса е хазарт и по лошото е, че по никакъв начин не можеш да им промениш мнението. Отказал съм се да им обяснявам на такива хора какво е форекса, който е отворен да го разбере поне има търпението да ме изслуша.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.