Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой път ми е идело да отида в другата стая и изобщо да не поглеждам към монитора![]()
, разбира се стопчето е сложено за всеки случаи
----------
Много пъти съм осещал нещата, че примерно ще ходи нагоре .. пуснал съм дълга и неще да мърда цената, толкоз са изнервих, че си пуснах една игра и като спрях да играя хоп цената се качила вече![]()
![]()
200$/пип. що обаче го свързваш това с хазарта ?Я да видим колко от вас са хазартни личности - Какъв ви е бил най-големия обем с който сте влизали (може и сумарно) ?
----------
Лично аз съм влизал с 4$ на пипс , повече не съм опитвал да рискувам, но и не ми трябва повече
.................................................. .................................................. ................
.................................................. ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това 200долара на пип трябва да си имал над 10к сигурно в сметката
доволен акаунт![]()
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
питаш за максималният обем, без да знаеш обаче размера на сметката и обстоятелствата е по скоро чесане на езика . никви изводи не можеш да направиш![]()
Дам прав си, важно е и капитала ... но с големия обем бая може да ти се покачи адреналина
.................................................. .....